Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 – „Owoce, warzywa,...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40892731
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-23
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15300000, 15310000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 73 510,50 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 – „Owoce, warzywa, kiszonki”
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40892597 2025-09-23 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - „DOSTAWY MROŻONEK RYBNYCH I...
40893011 2025-09-23 FH RAFAŁ WIERZBICKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 – „Owoce, warzywa, kiszonki”
40894043 2025-09-24 MASARNIA RZEMIEŚLNICZA ELŻBIETA ZAJĄC SP.J. Część nr: 1 Nazwa: Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne (według zamówień)...
40895687 2025-09-25 MLH MARITA LAGA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: Sukcesywna dostawa nabiału i tłuszczy Opis: Zakres...
40897754 2025-09-25 ALMAX-DYSTRYBUCJA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa produktów...
40897785 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Tytuł: Jogurty Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa...
40897790 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: Serki, twarogi Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...
40897742 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 16 NAZWA: Tytuł: 16.Przyprawy II Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...
40897789 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Serki, twarogi Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
40898837 2025-09-28 OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA W NOWYM SĄCZU CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 – Nabiał