Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II: Dostawa gorących...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40927096
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-16
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55321000, 55521200, 55523100, 55524000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 216 697,68 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II: Dostawa gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej Sportowej nr 6 im. Jana Pawła II w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40922101 2025-10-15 JAKUBOWSKI & JANUSZ GASTRONOMIA SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywne świadczenie usług...
40923152 2025-10-15 UCZELNIA KORCZAKA-AKADEMIA NAUK STOSOWANYCH W WARSZAWIE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Specjalizacja II stopnia w zawodzie pracownik socjalny o...
40921625 2025-10-15 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi dostarczenia i podawania...
40927095 2025-10-15 BELVEDERE-CAFE ŁAZIENKI KRÓLEWSKIE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych w formie...
40927101 2025-10-16 FUH SŁAWOMIR LARA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: część III - świadczenie usług cateringowych dla dzieci...
40929614 2025-10-20 JADALNIA KAMILA KULASEK CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: CZĘŚĆ 2 - dwudaniowy obiad plus deser Dostarczenie gotowych...
40930560 2025-10-21 MICHAŁ BASZAK SUSHI & PIZZA HOUSE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby...
40930761 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...
40930378 2025-10-21 HASS WASILUK SP.K. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z...
40932370 2025-10-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas...