Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: część 2 postępowania –...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40913470
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-08
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 30 720,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: część 2 postępowania – świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków dla zatrzymanych na obszarze...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40911013 2025-10-07 BRACIA PIETRZAK SP.K. Nazwa: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (dalej: catering) podczas...
40911118 2025-10-07 NAPRZÓD CATERING SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest całodobowe wyżywienie hospitalizowanych...
40912858 2025-10-08 **** DANE PRYWATNE **** Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i...
40914934 2025-10-09 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: część 1 postępowania – świadczenie usług przygotowywania i...
40916513 2025-10-10 STYLOWA S.C. ANNA MIELCAREK MARCIN MIELCAREK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie posiłków dwudaniowych ,...
40920048 2025-10-14 SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W ŁAPACH Nazwa: 1. Przedmiotem Zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach...
40922111 2025-10-15 MARTA ZALEWSKA FH KIGA Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa żywienia w systemie zleconym bez...
40925290 2025-10-17 STUDIO CATERINGU KORONA SP. Z O.O. Nazwa: W zakres przedmiotu zamówienia wchodzi całodobowe wyżywienie...
40927778 2025-10-20 ING BANK ŚLĄSKI S.A. ODDZIAŁ W RYBNIKU WDKK W RACIBORZU Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest „Przygotowanie i dostarczenie posiłków...
40931902 2025-10-22 SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA SEKRET SMAKU Nazwa: 1. Przedmiotem umowy jest przygotowywanie oraz dostarczanie posiłków dla...