Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40847946
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-21
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15111000, 15112000, 15112100, 15113000, 15131130, 15412100, 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 101 513,90 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest zadanie zapisane w budżecie Przedszkola Publicznego nr 1 z Oddziałami...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40844993 2025-08-20 ZAKŁAD MIĘSNY NOWY MAXPOL R. J. KIZIOR SP.J. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: ZAKRES Nr IV WARZYWA I OWOCE 1 Ogórek kiszony (op. jedn....
40847912 2025-08-21 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40848635 2025-08-22 BRUNO TASSI SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych...
40851111 2025-08-22 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: dostawa nabiału i produktów mleczarskich
40848865 2025-08-22 GRZEGORZ ŚRODA PPUH MARGO Nazwa: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych...
40851610 2025-08-22 MASARNIA RZEMIEŚLNICZA ELŻBIETA ZAJĄC SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Pakiet 2 – Produkty mięsno – wędliniarskie 2. Szczegółowy...
40853750 2025-08-26 MLH MARITA LAGA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa artykułów ogólnospożywczych i słodyczy
40853501 2025-08-26 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - „DOSTAWY MROŻONEK RYBNYCH I...
40853729 2025-08-26 PPH BŁAŻEJ BŁAŻEJ FIRGANEK CZĘŚĆ NR: 14 NAZWA: Zadanie nr 14 – PRZYPRAWY
40853500 2025-08-26 ARTYKUŁY ROLNO-SPOŻYWCZE PATYNA SŁAWOMIR W SPADKU CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 – „DOSTAWY ŚWIEŻYCH OWOCÓW I WARZYW”