Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40905003
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-01
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55300000, 55321000, 55400000, 55521200
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 77 152,35 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Rozwoju i...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40901788 2025-09-30 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1.1. Przygotowanie przez Wykonawcę...
40905655 2025-10-02 UPHOTEL SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest „Świadczenie usługi hotelarsko -...
40907884 2025-10-03 LAWENDOWY DWOREK MIROSŁAW AUGUSTYNIAK CZĘŚĆ NR: 17 NAZWA: Część 17: ZADANIE 17 Usługa cateringowa w ramach realizacji...
40915558 2025-10-10 AKADEMIA KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: CZĘŚĆ I Opis: 1. Przedmiotem zamówienia jest...
40916384 2025-10-10 JUREK CATERING SP.J. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w dniach 24-26 września...
40916835 2025-10-12 J.W. CONSTRUCTION HOLDING S.A. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi hotelarskiej,...
40918940 2025-10-13 JK GASTRO KRZYSZTOF SARNA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu –...
40923162 2025-10-15 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Szkolenie: Rachunkowość zarządcza, rozliczanie dotacji Cash...
40923159 2025-10-15 ZESPÓŁ EKSPERTÓW MANAGER PELCZAR SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Szkolenie: Strategia marketingowa i pozyskiwanie klientów –...
40938781 2025-10-27 SPEED CATERING DAMIAN SAWICKI Część nr: 1 Nazwa: 1. Część nr 1: Usługa cateringowa podczas konferencji w dniu...