Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 14 NAZWA: Część 14: ZADANIE 14 Usługa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40907881
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-03
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55400000, 55520000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 5 865,75 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 14 NAZWA: Część 14: ZADANIE 14 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji V Wojewódzkiego Konkursu na Palmę i Pisankę...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40905554 2025-10-02 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej dla gości Uniwersytetu Rzeszowskiego w...
40907873 2025-10-03 LAWENDOWY DWOREK MIROSŁAW AUGUSTYNIAK CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6: ZADANIE 6 Usługa cateringowa na potrzeby...
40909778 2025-10-06 KUKLARESTO MARCIN KUKLA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część VI- Usługa cateringu na szkolenie integracyjne w marcu...
40911959 2025-10-08 GRANATOIL GRANISZEWSCY SP.J. Nazwa: Tytuł: Zakup i dostawa cateringu na potrzeby Wydziału Zarządzania...
40914743 2025-10-09 SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA RÓWNOŚĆ Z SIEDZIBĄ W KRAKOWIE Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług...
40915509 2025-10-09 KUJAWSKO-POMORSKIE SAMORZĄDOWE STOWARZYSZENIE EUROPA KUJAW I POMORZA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Kompleksowa organizacja i obsługa wizyt studyjnych krajowych...
40916798 2025-10-10 PBM POŁUDNIE S.A. TOUR SP.K. Część nr: 1 Nazwa: Nocleg wraz ze śniadaniem dla uczestników XI KONGRESU...
40918940 2025-10-13 JK GASTRO KRZYSZTOF SARNA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu –...
40921873 2025-10-15 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas...
40927096 2025-10-16 NOWALIJKA BEATA BABIARZ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II: Dostawa gorących posiłków dla uczniów Szkoły...