Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 13 NAZWA: Tytuł: Śmietana Opis: Przedmiotem...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40897796
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-09-26
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15500000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 10 332,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 13 NAZWA: Tytuł: Śmietana Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów nabiałowych, tłuszczowych i jaj dla...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40895687 2025-09-25 MLH MARITA LAGA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: Sukcesywna dostawa nabiału i tłuszczy Opis: Zakres...
40895682 2025-09-25 **** DANE PRYWATNE **** CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich...
40897238 2025-09-25 PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG ROLNICZO-GOSPODARCZYCH AGRA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część 5: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Szczegółowy...
40897033 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA Część nr: 13 Nazwa: Tytuł: 13.Przyprawy I Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
40898184 2025-09-26 GOSPODARSTWO ROLNE WOŹNIAK MARIUSZ Nazwa: Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne (według zamówień) dostawy...
40897983 2025-09-26 FRUTEX SP. Z O.O. Nazwa: Dostawa warzyw i owoców Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony...
40900686 2025-09-29 PHU MAROKO BEATA ROPELA CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40900276 2025-09-29 AUGUSTO JAROCIN ROBERT GRUSZKA, GRZEGORZ GRUSZKA S.C. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa mrożonych ryb. Zamówienie obejmuje dostawę - 1.247...
40903632 2025-10-01 LEGIERSKI SP.J. LEGIERSKI LESZEK, LEGIERSKI ZDZISŁAW , Nazwa: Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa pieczywa wg asortymentu...
40904403 2025-10-01 FH MAR-TAD MARIA I TADEUSZ JĘDRUSIK SP.J. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3: Ryby 1. Ryby świeże – mięso ryb powinno mieć świeży...