Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Tytuł: WODY MINERALNE Opis: Opis...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40879869
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-09-15
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 13 902,08 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Tytuł: WODY MINERALNE Opis: Opis przedmiotu zamówienia oraz szczegółowy zakres rzeczowy został określony w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40881115 2025-09-15 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia części 5 jest dostawa ryb i mrożonek....
40882746 2025-09-16 MARCO KRAWCZYK ANNA KRAWCZYK MAREK SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40883092 2025-09-16 MLEK-POL, BARBARA LECH, ZBIGNIEW LECH SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40883126 2025-09-16 UNIFREEZE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Mrożonki warzywne i owocowe
40882851 2025-09-16 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Opis przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest...
40883049 2025-09-16 GOBARTO S.A. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa drobiu, mięsa zgodnie z formularzem asortymentowo...
40882177 2025-09-16 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. Część nr: 1 Nazwa: Część nr 1 - PRODUKTY SPOŻYWCZE
40881895 2025-09-16 PW MAT MARZENA TKACZUK Część nr: 1 Nazwa: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówek szkolnych i...
40884553 2025-09-17 MAŁOPOLSKIE CENTRUM DYSTRYBUCJI ARMAPOL EWA PRZEBINDA I SARA PRZEBINDA SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: • Część nr 2 – Dostawa ryb i przetworów rybnych Obejmuje...
40884517 2025-09-17 PUBLIMAR LUCJAN STANISZEWSKI SP.K. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 4.2.4. część 4 - „Mięso i produkty mięsne (wieprzowe)”: 1)...