Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Tytuł: Część 10 Opis: Przedmiotem...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40958922
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-11-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15130000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 49 694,40 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Tytuł: Część 10 Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa pasztetu, konserwy mięsnej i przysmaku...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40959054 2025-11-10 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1. Dostawa artykułów spożywczych, tj. nabiał i produkty...
40959032 2025-11-10 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: 5.4.5 Część 5 – Dostawa pieczywa, wyroby piekarskie i...
40958908 2025-11-11 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA OWOCOWO-WARZYWNEGO ROLFROZ SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Zadanie nr 6 – ziemniaki obierane sterylizowane Opis:...
40961287 2025-11-12 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40962461 2025-11-13 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Mięsa, wędliny i produkty mięsne
40962467 2025-11-13 NIE OPUBLIKOWANO CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wykonanie dostawy...
40966871 2025-11-14 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA DROBIU MARICA SP. Z O.O. SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Część nr 2 Górki - drób Opis: Przedmiotem zamówienia...
40963903 2025-11-14 WESOŁY KORNISZONEK SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa warzyw,...
40965981 2025-11-17 GOSPODARSTWO ROLNE ZBIGNIEW ANTAŁ Część nr: 1 Nazwa: Część nr 1 - Ziemniaki Ziemniak jadalny, ilość: 38.000 kg
40967497 2025-11-18 PIB SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Mięso świeże; Opis: Dostarczane mięso musi być...