Wyniki przetargu na: Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: mięso czerwone, wędliny z...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40962570
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-11-14
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 115 324,84 PLN
temat Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: mięso czerwone, wędliny z mięsa czerwonego oraz tłuszcze zwierzęce Opis: Szczegółowy opis, obowiązujące...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40962668 2025-11-14 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA DROBIU MARICA SP. Z O.O. SP.K. Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: Część nr 1 Ustroń - drób Opis: Przedmiotem zamówienia...
40966664 2025-11-14 MARCIN KLASA SKUP, UBÓJ, PRZETWÓRSTWO, SPRZEDAŻ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin...
40966665 2025-11-14 WĘDZONKA SP. Z O.O. SP.K. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin...
40966564 2025-11-17 **** DANE PRYWATNE **** CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część nr 4 - jaja świeże a) jaja kurze świeże konsumpcyjne...
40970169 2025-11-18 MATMAR BIS DOROTA ŚNIEGOCKA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Sukcesywna dostawa nabiału w ilości i zgodnie z asortymentem...
40970214 2025-11-18 MLH MARITA LAGA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów...
40967932 2025-11-18 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Pakiet I- ryby - zgodnie z załącznikiem nr 4
40968429 2025-11-18 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy kawy i herbaty...
40971668 2025-11-19 FHU ARTA SZAL, WOJTAS SP.J. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Szczegółowy opis wymagań w zakresie produktów i ilości...
40975879 2025-11-20 NEPTUN WŁODZIMIERZ GROCHULSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część nr 4 – MROŻONKI owoce, warzywa 1. Zamawiający...