Wyniki przetargu na: Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia sukcesywna...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41013642
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-15
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3100000, 3200000, 15000000, 15300000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 17 761,80 PLN
temat Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zakładu Aktywności Zawodowej w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41016660 2025-12-15 OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA W BOCHNI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Cz. 2 – Dostawa mleka i przetworów mleczarskich...
41013933 2025-12-15 MUSIAŁ ELŻBIETA HURT-DETAL EKO-DRÓB ELŻBIETA MUSIAŁ CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mięsnych dla...
41016737 2025-12-15 PW SER-WIKA SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb dla Przedszkola nr...
41013915 2025-12-15 TOMEX TOMASZ JANICKI, TOMEX-MAX S.C. TOMASZ JANICKI, MONIKA KOMPA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Mięsa i wędliny drobiowe
41013830 2025-12-15 HURTOWNIA SAWA MARCIN BUDŻAK CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest: „Dostawa artykułów mlecznych,...
41016661 2025-12-15 PPUH PATRYCJA & PAWEŁ ZOFIA RYDZYK CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Cz. 3 –Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych...
41016547 2025-12-16 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: CZĘŚĆ NR 3 – ŚWIEŻE OWOCE, WARZYWA Przedmiot zamówienia w...
41017113 2025-12-16 AGA II STANISŁAW STANOSZ, DOROTA STANOSZ CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część VII – dostawa pozostałych artykułów spożywczych
41017182 2025-12-16 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Grupa III – tłuszcze spożywcze (CPV 15412200-1) l.p....
41016558 2025-12-16 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - artykuły mleczarskie (szczegółowy opis...