Wyniki przetargu na: Część nr: 1 Nazwa: Dostawy ryb świeżych, mrożonych,...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40920304
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-14
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15210000, 15221000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat Część nr: 1 Nazwa: Dostawy ryb świeżych, mrożonych, solonych, owoców morza obejmujące następujący asortyment: śledź matias –...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40917935 2025-10-13 PPHU S.C. OŚLIŹLOK HENRYKA, OŚLIŹLOK STANISŁAW Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa mięsa,...
40920328 2025-10-14 GLOSTER SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Część 1 – Ziemniaki Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna...
40922088 2025-10-15 PAWEŁ JOHN-PPHU JOHN Część nr: 1 Nazwa: Część I – Dostawa wędlin Przedmiotem zamówienia publicznego...
40926309 2025-10-15 PPHU LIR ELŻBIETA ZAJET CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1) Zakup i dostawa 830 sztuk kawy mielonej 250 g i 830 sztuk...
40926307 2025-10-15 PPHU LIR ELŻBIETA ZAJET CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1) Zakup wraz z dostawą koców w ilości 830 sztuk na potrzeby...
40926224 2025-10-16 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Przetwory warzywno-owocowe i konserwanty Opis:...
40926274 2025-10-16 JAWORSKI MARIUSZ BRAWO CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 – NABIAŁ Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna...
40926230 2025-10-16 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 12 NAZWA: Tytuł: Warzywa obrane Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
40929367 2025-10-17 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Produkty mleczarskie, nabiał i woda mineralna. Szczegółowy...
40929174 2025-10-17 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część nr 7 – Różne artykuły spożywcze 1. Przedmiotem...