Wyniki przetargu na: Część nr: 1 Nazwa: część I - sukcesywne dostawy mięsa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40832957
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-08
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15110000, 15111100, 15130000, 15131130
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat Część nr: 1 Nazwa: część I - sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Szkoły Podstawowej nr 4 im. Adama Mickiewicza w Lublinie,...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40831500 2025-08-07 SERMAR SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa produktów mleczarskich zgodnie z formularzem cenowym...
40832336 2025-08-08 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Tytuł: Pakiet nr 8 Opis: Mrożonki - 11 pozycji...
40833346 2025-08-08 DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH DORO CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Barszcz biały w proszku Smak: typowy, bez obcych posmaków....
40832344 2025-08-08 PRODUKCJA I SPRZEDAŻ WARZYW I OWOCÓW-MARCIN DUSZYŃSKI CZĘŚĆ NR: 16 NAZWA: Tytuł: Pakiet nr 16 Opis: Ziemniaki - 220 000 kg....
40835074 2025-08-11 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Leczo pieczarkowe. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych...
40836225 2025-08-12 BAG-POL ADAM GOŹDZICKI, BARBARA GOŹDZICKA SP.K. Część nr: 1 Nazwa: Dostawa artykułów mleczarskich i nabiału
40836665 2025-08-12 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: dostawa pomidorów według parametrów określonych w formularzu...
40836674 2025-08-12 JB FRERES SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa artykułów...
40838883 2025-08-13 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA BIELUCH W CHEŁMIE CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa nabiału dla:...
40838813 2025-08-13 KELMES SP. Z O.O. SP.K. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 4.2. Opis przedmiotu zamówienia (jest wspólny dla wszystkich...