Wyniki przetargu na: Część nr: 1 Nazwa: Część 1: Różne produkty...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40866986
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-04
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15400000, 15800000, 15830000, 15850000, 15870000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 30 864,70 PLN
temat Część nr: 1 Nazwa: Część 1: Różne produkty spożywcze Ilość zamówionych produktów następować będzie sukcesywnie na podstawie...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40865675 2025-09-03 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa nabiału i produktów mleczarskich-załącznik nr 1b do...
40865346 2025-09-03 MRÓZ S.A. Część nr: 1 Nazwa: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40865751 2025-09-03 SKLEP WIELOBRANŻOWY NA-BE ZDZISŁAWA FOJT CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40863915 2025-09-03 AGMAR MARIUSZ LENDZION Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: 1. Sukcesywna dostawa żywności. Opis: Dostawa...
40865995 2025-09-04 PHU KLIM ANNA KLIM CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3 – Dostawa mięsa wieprzowego. 1) Część 3 zamówienia...
40867879 2025-09-04 ZAKŁAD MIĘSNY BURAKOWSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40867891 2025-09-04 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Produkty mleczarskie-zakres zamówienia został określony w...
40866978 2025-09-04 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Część nr I – pieczywa Szczegółowy zakres i opis przedmiotu...
40868311 2025-09-04 JÓZEF MISZTELA FPH MISZTELA CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40867896 2025-09-04 PHU MANGO DETAL-HURT MIROSŁAW POPOW CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Jaja-zakres zamówienia został określony w załączniku nr 1h...