Przetarg 11359143 - ZP/CZD/091/25 DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ RYB I PRZETWORÓW...
Analizuj | Zamówienie 11359143 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-07-03 |
przedmiot ogłoszenia | ZP/CZD/091/25 DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ RYB I PRZETWORÓW – 4 pakiety Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, drobiu oraz ryb i przetworów – 4 pakiety na zasadach określonych w projekt owanych postanowieniach umowy w ilościach wynikających z bieżących potrzeb i w terminach wynikających z zawartej umowy.Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na pakiety, wówczas wykonawca może złożyć ofertę na wybrany pakiet lub wszystkie pakiety wymienione w Załączniku nr 1 do SWZ (OPZ). Część zamówienia: LOT-0001 Pakiet nr 1 - Mięso Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa:1. Boczek wędzony bez żeberek. kg 302. Boczek świeży bez żeberek. kg 404. Łopatka wieprzowa b/k b/s. kg 43005. Schab b/k. kg 52006. Schab karkowy b/k. kg 8507. Wątróbka wieprzowa. kg 508. Wieprzowina szynka. kg 11009. Wołowe b/k. kg 25011. Polędwica wieprzowa. kg 150Szczegółowe informacje na temat zakresu zawarte są w formularzu cenowym zał. nr 5 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0002 Pakiet nr 2 - Drób Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu:1. Kurczaki całe świeże - tuszki drobiowe. kg 18002. Piersi z kurczaka bez skóry świeże w całości. kg 58003. Piersi z indyka bez skóry świeże. kg 11004. Pałki z kurczaka świeże (wielkość podudzia 110 – 150 g.) kg 16005. Mięso gulaszowe skład: udo drobiowe bez kości, bez skóry, chude, świeże. kg 28006. Udka z kurczaka (bez części grzbietowej-noga kulinarna). kg 18007. Kaczka - pierś. kg 508. Udziec z indyka - górna część z udźca. kg 609. Wątróbka drobiowa. kg 150Szczegółowe informacje na temat zakresu zawarte są w formularzu cenowym zał. nr 5 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0003 Pakiet nr 3 - Ryby przetworzone i konserwowane Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych:1 Łosoś świeży filet w płatach ze skórą. Kg 602 Łosoś wędzony. kg 303 Makrela wędzona. kg 4004 Morszczuk mrożony w płatach. kg 20005 Śledzie solone filety (majtasy). Kg 706 Konserwy rybne w oleju: Konserwa rybna, szprot w oleju. kg 57 Konserwy rybne w oleju: konserwa rybna, tuńczyk w oleju. kg 159 Paluszki krabowe. kg 15Szczegółowe informacje na temat zakresu zawarte są w formularzu cenowym zał. nr 5 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0004 Pakiet nr 4 - Przetwory Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów:1. Ananasy plastry w syropie. kg 2602. Brzoskwinie w syropie. kg 1503. Chrzan tarty. kg 504. Dżem różne smaki. kg 3505. Fasola biała w zalewie. kg 656. Fasola czerwona w zalewie. kg 1207. Groszek konserwowy. kg 2008. Ketchup łagodny. kg 1709. Koncentrat barszczu czerwonego. l 28010. Koncentrat pomidorowy. kg 140011. Kukurydza konserwowa. kg 65012. Majonez. kg 90013. Marmolada. kg 16014. Miód wielokwiatowy. l 55015. Musztarda. kg 7516. Ogórek konserwowy. kg 26017. Ocet spirytusowy 10%. l 8518. Oliwki czarne całe bez pestek. kg 1019. Oliwki zielone całe bez pestek. kg 1520. Papryka marynowana cięta. kg 7021. Pomidory suszone w oleju. kg 5022. Przyprawa do zup i potraw w płynie. l 29023. Seler tarty. kg 1024. Syropy owocowe, różne smaki. l 12525. Pomidory w puszce, całe lub połówki pomidorów bez skórki. l 627. Pasta czerwona Curry. kg 128. Sos sojowy. l 1029. Mleczko kokosowe. l 1530. Żurawina do mięs i serów (dżem). kg 15 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15112000, 15113000, 15200000, 15881000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |