Przetarg 11359143 - ZP/CZD/091/25 DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ RYB I PRZETWORÓW...

   
Analizuj Zamówienie 11359143
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-07-03
przedmiot ogłoszenia
ZP/CZD/091/25 DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ RYB I PRZETWORÓW – 4 pakiety

Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, drobiu oraz ryb i przetworów – 4 pakiety na zasadach określonych w projekt
owanych postanowieniach umowy w ilościach wynikających z bieżących potrzeb i w terminach wynikających z zawartej umowy.Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na pakiety, wówczas wykonawca może złożyć ofertę na wybrany pakiet lub wszystkie pakiety wymienione w Załączniku nr 1 do SWZ (OPZ).
Część zamówienia: LOT-0001 Pakiet nr 1 - Mięso Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa:1. Boczek wędzony bez żeberek. kg 302. Boczek świeży bez żeberek. kg 404. Łopatka wieprzowa b/k b/s. kg 43005. Schab b/k. kg 52006. Schab karkowy b/k. kg 8507. Wątróbka wieprzowa. kg 508. Wieprzowina szynka. kg 11009. Wołowe b/k. kg 25011. Polędwica wieprzowa. kg 150Szczegółowe informacje na temat zakresu zawarte są w formularzu cenowym zał. nr 5 do SWZ.

Część zamówienia: LOT-0002 Pakiet nr 2 - Drób Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu:1. Kurczaki całe świeże - tuszki drobiowe. kg 18002. Piersi z kurczaka bez skóry świeże w całości. kg 58003. Piersi z indyka bez skóry świeże. kg 11004. Pałki z kurczaka świeże (wielkość podudzia 110 – 150 g.) kg 16005. Mięso gulaszowe skład: udo drobiowe bez kości, bez skóry, chude, świeże. kg 28006. Udka z kurczaka (bez części grzbietowej-noga kulinarna). kg 18007. Kaczka - pierś. kg 508. Udziec z indyka - górna część z udźca. kg 609. Wątróbka drobiowa. kg 150Szczegółowe informacje na temat zakresu zawarte są w formularzu cenowym zał. nr 5 do SWZ.

Część zamówienia: LOT-0003 Pakiet nr 3 - Ryby przetworzone i konserwowane Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych:1 Łosoś świeży filet w płatach ze skórą. Kg 602 Łosoś wędzony. kg 303 Makrela wędzona. kg 4004 Morszczuk mrożony w płatach. kg 20005 Śledzie solone filety (majtasy). Kg 706 Konserwy rybne w oleju: Konserwa rybna, szprot w oleju. kg 57 Konserwy rybne w oleju: konserwa rybna, tuńczyk w oleju. kg 159 Paluszki krabowe. kg 15Szczegółowe informacje na temat zakresu zawarte są w formularzu cenowym zał. nr 5 do SWZ.

Część zamówienia: LOT-0004 Pakiet nr 4 - Przetwory Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów:1. Ananasy plastry w syropie. kg 2602. Brzoskwinie w syropie. kg 1503. Chrzan tarty. kg 504. Dżem różne smaki. kg 3505. Fasola biała w zalewie. kg 656. Fasola czerwona w zalewie. kg 1207. Groszek konserwowy. kg 2008. Ketchup łagodny. kg 1709. Koncentrat barszczu czerwonego. l 28010. Koncentrat pomidorowy. kg 140011. Kukurydza konserwowa. kg 65012. Majonez. kg 90013. Marmolada. kg 16014. Miód wielokwiatowy. l 55015. Musztarda. kg 7516. Ogórek konserwowy. kg 26017. Ocet spirytusowy 10%. l 8518. Oliwki czarne całe bez pestek. kg 1019. Oliwki zielone całe bez pestek. kg 1520. Papryka marynowana cięta. kg 7021. Pomidory suszone w oleju. kg 5022. Przyprawa do zup i potraw w płynie. l 29023. Seler tarty. kg 1024. Syropy owocowe, różne smaki. l 12525. Pomidory w puszce, całe lub połówki pomidorów bez skórki. l 627. Pasta czerwona Curry. kg 128. Sos sojowy. l 1029. Mleczko kokosowe. l 1530. Żurawina do mięs i serów (dżem). kg 15
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15112000, 15113000, 15200000, 15881000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się