Zlecenie 7612997 - ZAPYTANIE OFERTOWE POIR 06/2020 z dnia 28.07.2020 ...
(zakończone) | Zamówienie 7612997|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-07-28 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE POIR 06/2020 z dnia 28.07.2020 Przedmiotem zapytania ofertowego jest dostawa soków owocowych w tym jabłkoweg o, aroniowego oraz przecieru brzoskwiniowego o poniższej charakterystyce: - soki oraz przecier nie z koncentratu, świeżo wytłoczone - niepasteryzowane - bez dodatku cukru, witaminy C bądź innych substancji dodatkowych o poniższej, minimalnej charaktery-styce i ilościach: Część I Sok Jabłkowy, niepasteryzowany: ilość 53 ton Ekstrakt: minimum 10,0 ° Brix (nieskorygowany) Kwasowość: 2,2-7,5 g/l w przeliczeniu na bezwodny kwas cytrynowy, pH 8,1 Gęstość względna : minimum 1,040 Dostawy soku owocowego jabłkowego po maksymalnie 5 ton jednorazowo w kilku dostawach. Część II Sok z aronii, niepasteryzowany: ilość 6,5 ton Ekstrakt: minimum 14,1 ° Brix (nieskorygowany) Kwasowość: 8,0-14,0 g/l w przeliczeniu na bezwodny kwas cytrynowy, pH 8,1 Gęstość względna : minimum 1,057 Dostawy soku owocowego aroniowego po maksymalnie 2 tony jednorazowo w kilku dostawach. Część III Przecier brzoskwiniowy, niepasteryzowany: ilość 14 ton Ekstrakt: minimum 10,0 ° Brix (nieskorygowany) Kwasowość: 3,2-8,0 g/l w przeliczeniu na bezwodny kwas cytrynowy, pH 8,1 Gęstość względna : minimum 1,040 Dostawy przecieru brzoskwiniowego po maksymalnie 2-3 tony jednorazowo w kilku dostawach Cel zamówienia W związku z przyznaniem dofinansowania na realizację projektu badawczo-rozwojowego o nr POIR.01.01.01-00-D523/18 w ramach poddziałania 1.1.1 Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, 2014-2020, WOSANA S.A. zaprasza do złożenia oferty w ramach niniejszego konkursu. Zamawiający jest podmiotem niezobowiązanym do stosowania ustawy PZP. Niniejsze postępowanie przeprowadzone jest zgodnie z Zasadą Konkurencyjności, której obowiązek stosowania wynika z „Wytycznych w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, europejskiego Funduszu Społecznego oraz funduszu Spójności na lata 2014-2020. Celem zamówienia jest wybór wykonawcy i podpisanie z nim umowy na potrzeby realizacji projekty pt. "Innowacyjna technologia pasteryzacji świeżych soków NFC z owoców do rozlewu aseptycznego". Przedmiot zamówienia Przedmiotem zapytania ofertowego jest dostawa soków owocowych w tym jabłkowego, aroniowego oraz przecieru brzoskwiniowego o poniższej charakterystyce: - soki oraz przecier nie z koncentratu, świeżo wytłoczone - niepasteryzowane - bez dodatku cukru, witaminy C bądź innych substancji dodatkowych o poniższej, minimalnej charaktery-styce i ilościach: Część I Sok Jabłkowy, niepasteryzowany: ilość 53 ton Ekstrakt: minimum 10,0 ° Brix (nieskorygowany) Kwasowość: 2,2-7,5 g/l w przeliczeniu na bezwodny kwas cytrynowy, pH 8,1 Gęstość względna : minimum 1,040 Dostawy soku owocowego jabłkowego po maksymalnie 5 ton jednorazowo w kilku dostawach. Część II Sok z aronii, niepasteryzowany: ilość 6,5 ton Ekstrakt: minimum 14,1 ° Brix (nieskorygowany) Kwasowość: 8,0-14,0 g/l w przeliczeniu na bezwodny kwas cytrynowy, pH 8,1 Gęstość względna : minimum 1,057 Dostawy soku owocowego aroniowego po maksymalnie 2 tony jednorazowo w kilku dostawach. Część III Przecier brzoskwiniowy, niepasteryzowany: ilość 14 ton Ekstrakt: minimum 10,0 ° Brix (nieskorygowany) Kwasowość: 3,2-8,0 g/l w przeliczeniu na bezwodny kwas cytrynowy, pH 8,1 Gęstość względna : minimum 1,040 Dostawy przecieru brzoskwiniowego po maksymalnie 2-3 tony jednorazowo w kilku dostawach |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3220000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |