Zlecenie 7291889 - Zapytanie ofertowe nr 6/2019/SCAII Przedmiotem zamówienia...

   
Zamówienie 7291889 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-21
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe nr 6/2019/SCAII

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 4 niesamodzielnych uczestnik
ów projektu korzystających ze wsparcia w Domu Krótkiego Pobytu (zwanego dalej DKP) w Przemkowie w ramach projektu pn. „Subregionalne Centrum Asystentury II. Cel zamówienia Celem głównym jest wzrost samodzielności oraz aktywności społecznej i zawodowej osób z niepełnosprawnościami min.48 OzN, (31K i 17M) oraz min. 25 osób niesamodzielnych (15K, 10M) z terenu powiatu polkowickiego, legnickiego, głogowskiego, lubińskiego i m. Legnica poprzez udostępnienie i upowszechnienie usług asystenckich świadczonych w lokalnej społeczności oraz utworzenie 4 miejsc świadczenia dziennej opieki nad osobami niesamodzielnymi, a także poprawę warunków funkcjonowania rodzin OzN objętych wsparciem (25 os., 20K, 5M). Przedmiot zamówienia 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 4 niesamodzielnych uczestników projektu korzystających ze wsparcia w Domu Krótkiego Pobytu (zwanego dalej DKP) w Przemkowie w ramach projektu pn. „Subregionalne Centrum Asystentury II.
2) Zamówienie obejmuje przygotowanie i dostawę raz dziennie 5 posiłków dla 4 niesamodziel-nych uczestników projektu, podczas 10 godzinnego pobytu w DKP w dni robocze od ponie-działku do piątku. 5 posiłków stanowi jeden zestaw cateringowy.
3) Zakłada się dostarczanie zestawów cateringowych dla 4 uczestników korzystających z DKP średnio przez 22 dni robocze w miesiącu tj maksymalnie 1496 zestawów cateringowych w terminie od dnia podpisania umowy do 31.05.2021r. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości posiłków, a wykonawca nie będzie z tego tytułu dochodził żadnych rosz-czeń.
4) W skład zestawu cateringowego wchodzi:
• pierwsze śniadanie,
• drugie śniadanie,
• dwudaniowy obiad,
• podwieczorek,
• kolacja.
5) Zestawy Cateringowe będą dostarczane do Domu Krótkiego Pobytu w Przemkowie raz dzien-nie do godziny 13:00 uwzględniając obiad, podwieczorek i kolacje dnia dostawy oraz pierw-sze i drugie śniadanie dnia następnego.
6) Wykonawca do każdego posiłku wchodzącego w skład zestawu cateringowego zapewni na-poje np. kawa/herbata/kompot/woda/sok.
7) Posiłki będą przygotowane w oparciu o jadłospis żywieniowy przygotowany przez Wykonaw-cę i zatwierdzony przez Zamawiającego, który uwzględniać będzie następujące wymogi:
• posiłki oraz napoje dla uczestników projektu powinny uwzględniać diety z klasyfikacji diet a także diety specjalistyczne nie ujęte w klasyfikacji diet,
• posiłki nie mogą być przygotowywane z produktów głęboko-mrożonych, produktów instant,
• w skali tygodnia posiłki nie mogą się powtarzać,
• dzienne racje pokarmowe powinny być rozdzielane na posiłki z zachowaniem proporcji mie-dzy wartością odżywczą a objętością pożywienia jak również urozmaicane pod względem produktów,
• obiad składa się każdorazowo z zupy i II dania (z zastrzeżeniem konieczności zastosowania wymogów dotyczących diet),
• wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i na własny koszt.
8) Zamawiający w razie wystąpienia konieczności, najpóźniej do godziny 10:00, dnia poprzed-niego będzie informował o konkretnej ilości posiłków, w tym dla osób o specjalnych wyma-ganiach żywieniowych (np. posiłki wegetariańskie, wegańskie, diety itp.). Wykonawca uwzględni te informacje i dostarczy odpowiednia ilość posiłków dostosowanych do potrzeb tych osób.
9) Wykonawca zobowiązany jest przedkładać do piątku do godziny 12-stej jadłospis na kolejny tydzień ze wskazaniem gramatury posiłków. Jadłospis będzie zaakceptowany a w razie po-trzeby skorygowany przez Zamawiającego i dostosowany do potrzeb uczestników projektu, z uwzględnieniem wymogów żywieniowych w zakresie schorzeń tych osób wskazanych przez Zamawiającego.
10) Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia posiłków w odpowiednich przeznaczonych do tego celu pojemnikach termoizolacyjnych zabezpieczających posiłki przed wylaniem oraz schłodzeniem, umożliwiających porcjowanie i podgrzewanie posiłków na miejscu.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Dolnośląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Dolnośląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10380030 2024-04-05
godz. 10:00
Opolskie Usługa cateringu - żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu Żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu ZP-3a/2024
10391956 2024-04-09
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10422745 2024-04-19
godz. 10:00
Zachodniopomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Podborsku, w okresie 01.05.2024r. do 31.12.2024r. w zakresie przygotowywania i...
10422397 2024-04-19
godz. 15:00
Świętokrzyskie Świadczenie usługi w postaci przygotowywania i wydawania gorących posiłków dla podopiecznych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w lokalu Wykonawcy położonego na terenie mias...
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10431801 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10439924 2024-04-23
godz. 13:00
Dolnośląskie Na podstawie art. 7 ust. 9 w związku z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służ...
10380426 2024-04-29
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpi...
10475212 2024-04-30
godz. 08:30
Łódzkie dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy” ZP/5/2024
10450221 2024-04-30
godz. 15:00
Małopolskie Poszukiwanie ajenta do prowadzenia stołówki w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 158 w Krakowie przy ul. Strąkowej 3A Oferta na najem pomieszczeń kuchni oraz prowadzenia ...