Zlecenie 7291889 - Zapytanie ofertowe nr 6/2019/SCAII Przedmiotem zamówienia...
(zakończone) | Zamówienie 7291889|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-21 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe nr 6/2019/SCAII Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 4 niesamodzielnych uczestnik ów projektu korzystających ze wsparcia w Domu Krótkiego Pobytu (zwanego dalej DKP) w Przemkowie w ramach projektu pn. „Subregionalne Centrum Asystentury II. Cel zamówienia Celem głównym jest wzrost samodzielności oraz aktywności społecznej i zawodowej osób z niepełnosprawnościami min.48 OzN, (31K i 17M) oraz min. 25 osób niesamodzielnych (15K, 10M) z terenu powiatu polkowickiego, legnickiego, głogowskiego, lubińskiego i m. Legnica poprzez udostępnienie i upowszechnienie usług asystenckich świadczonych w lokalnej społeczności oraz utworzenie 4 miejsc świadczenia dziennej opieki nad osobami niesamodzielnymi, a także poprawę warunków funkcjonowania rodzin OzN objętych wsparciem (25 os., 20K, 5M). Przedmiot zamówienia 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 4 niesamodzielnych uczestników projektu korzystających ze wsparcia w Domu Krótkiego Pobytu (zwanego dalej DKP) w Przemkowie w ramach projektu pn. „Subregionalne Centrum Asystentury II. 2) Zamówienie obejmuje przygotowanie i dostawę raz dziennie 5 posiłków dla 4 niesamodziel-nych uczestników projektu, podczas 10 godzinnego pobytu w DKP w dni robocze od ponie-działku do piątku. 5 posiłków stanowi jeden zestaw cateringowy. 3) Zakłada się dostarczanie zestawów cateringowych dla 4 uczestników korzystających z DKP średnio przez 22 dni robocze w miesiącu tj maksymalnie 1496 zestawów cateringowych w terminie od dnia podpisania umowy do 31.05.2021r. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości posiłków, a wykonawca nie będzie z tego tytułu dochodził żadnych rosz-czeń. 4) W skład zestawu cateringowego wchodzi: • pierwsze śniadanie, • drugie śniadanie, • dwudaniowy obiad, • podwieczorek, • kolacja. 5) Zestawy Cateringowe będą dostarczane do Domu Krótkiego Pobytu w Przemkowie raz dzien-nie do godziny 13:00 uwzględniając obiad, podwieczorek i kolacje dnia dostawy oraz pierw-sze i drugie śniadanie dnia następnego. 6) Wykonawca do każdego posiłku wchodzącego w skład zestawu cateringowego zapewni na-poje np. kawa/herbata/kompot/woda/sok. 7) Posiłki będą przygotowane w oparciu o jadłospis żywieniowy przygotowany przez Wykonaw-cę i zatwierdzony przez Zamawiającego, który uwzględniać będzie następujące wymogi: • posiłki oraz napoje dla uczestników projektu powinny uwzględniać diety z klasyfikacji diet a także diety specjalistyczne nie ujęte w klasyfikacji diet, • posiłki nie mogą być przygotowywane z produktów głęboko-mrożonych, produktów instant, • w skali tygodnia posiłki nie mogą się powtarzać, • dzienne racje pokarmowe powinny być rozdzielane na posiłki z zachowaniem proporcji mie-dzy wartością odżywczą a objętością pożywienia jak również urozmaicane pod względem produktów, • obiad składa się każdorazowo z zupy i II dania (z zastrzeżeniem konieczności zastosowania wymogów dotyczących diet), • wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i na własny koszt. 8) Zamawiający w razie wystąpienia konieczności, najpóźniej do godziny 10:00, dnia poprzed-niego będzie informował o konkretnej ilości posiłków, w tym dla osób o specjalnych wyma-ganiach żywieniowych (np. posiłki wegetariańskie, wegańskie, diety itp.). Wykonawca uwzględni te informacje i dostarczy odpowiednia ilość posiłków dostosowanych do potrzeb tych osób. 9) Wykonawca zobowiązany jest przedkładać do piątku do godziny 12-stej jadłospis na kolejny tydzień ze wskazaniem gramatury posiłków. Jadłospis będzie zaakceptowany a w razie po-trzeby skorygowany przez Zamawiającego i dostosowany do potrzeb uczestników projektu, z uwzględnieniem wymogów żywieniowych w zakresie schorzeń tych osób wskazanych przez Zamawiającego. 10) Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia posiłków w odpowiednich przeznaczonych do tego celu pojemnikach termoizolacyjnych zabezpieczających posiłki przed wylaniem oraz schłodzeniem, umożliwiających porcjowanie i podgrzewanie posiłków na miejscu. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Dolnośląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |