Zlecenie - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 48/2017/PERITUS z dnia 14.11.2017 roku...
(zakończone) | Zamówienie 5610731|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2017-11-14 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr 48/2017/PERITUS z dnia 14.11.2017 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich r odzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej Numer ogłoszenia 1068235 Miejsce realizacji zamówienia Województwo: warmińsko-mazurskie Powiat: iławski Miejscowość: Iława Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór wykonawcy usługi cateringowej dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje: Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatu trwającego 5 dni przez 7 godzin dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek). Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. 1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatu trwającego 5 dni przez 7 godzin dziennie; 2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób; 3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.). 4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. 2. Zasady świadczenia usług. 1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur. 2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w zamówieniu; b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia f) niedopuszczalne jest stosowanie naczyń i sztućców jednorazowego użytku; g) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; h) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); i) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; j) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. Skrócony opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |