Zlecenie - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 48/2017/PERITUS z dnia 14.11.2017 roku...

   
Zamówienie 5610731 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2017-11-14
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 48/2017/PERITUS z dnia 14.11.2017 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich r
odzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej
Numer ogłoszenia 1068235

Miejsce realizacji zamówienia
Województwo: warmińsko-mazurskie Powiat: iławski Miejscowość: Iława

Cel zamówienia
Celem zamówienia jest wybór wykonawcy usługi cateringowej dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”.

Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatu trwającego 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatu trwającego 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w zamówieniu;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) niedopuszczalne jest stosowanie naczyń i sztućców jednorazowego użytku;
g) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
h) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
i) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
j) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.

Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10490970 2024-05-13
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i dostarczania posiłków wraz z obsługą kelnerską na potrzeby konferencji „30th ERES Annual Conference” organizowanej przez Un...
10498467 2024-05-13
godz. 11:00
Mazowieckie Organizacja spotkań stacjonarnych oraz zakontraktowanie ekspertów i moderatorów w projekcie „Mentoring dla firm w trudnościach jako metoda podnoszenia kompetencji przedsiębiorczych”...
10516761 2024-05-14
godz. 10:00
Wielkopolskie Usługa cateringowa podczas Festiwalu Siatkówki Plażowej Obłędna Plaża oraz podczas Spływu Kajakowego Rzeką Obrą Szlakiem Karola Wojtyły. Przygotowanie zup, każdego dnia w terminie...
10509582 2024-05-14
godz. 23:59
Śląskie Kompleksowe przygotowanie oraz obsługa cateringu dla uczestników projektu „Jurajski Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej”, realizowanego w ramach działania 7.1 Ekonomia społeczna, ...
10509580 2024-05-15
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10515849 2024-05-16
godz. 10:00
Wielkopolskie Kompleksowa usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i wydaniu posiłków podczas Festynu Rodzinnego UAM w dniu 08.06.2024 r. (sobota) w godz. 15-19 na terenie obiektów sportowych u...
10519328 2024-05-17
godz. 10:00
Mazowieckie Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na c...
10521141 2024-05-17
godz. 12:00
Lubelskie Usługi cateringowe dla uczestników szkoleń/kursów
10512731 2024-05-20
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie Wyżywienie podczas demonstracji
10494139 2024-05-28
godz. 14:00
Dolnośląskie Przyznanie wyłączności obsługi gastronomicznej na rzecz uczestników Dożynek Gminnych, które odbędą się 24.08.2024 r. w Piotrkowiczkach, ul. Akacjowa.