Zlecenie 7629141 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 46/2020/WOWIN z dnia 06.08.2020 roku w...

   
Zamówienie 7629141 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-08-06
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 46/2020/WOWIN z dnia 06.08.2020 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rod
zin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego"

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór podmiotu świadczącego usługę cateringową dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10406188 2024-04-10
godz. 11:00
Lubelskie Organizacja uroczystej kolacji
10438676 2024-04-16
godz. 14:00
Małopolskie DZIERŻAWA CZĘŚCI DZIAŁEK EWIDENCYJNYCH NR NR 2514/1 ORAZ 2516/9 OBRĘB BRZEGI, GMINA BUKOWINA TATRZAŃSKA Z PRZEZNACZENIEM NA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-USŁUGOWĄ.
10393853 2024-04-24
godz. 10:00
Łódzkie Najem lokalu użytkowego o pow. 11,00 m2, najem wydzielonej powierzchni 2,00 m2z przeznaczeniem na działalność handlową, usługową, medyczną nie będącą działalnością konkurencyjn...
10338951 2024-04-24
godz. 15:00
Dolnośląskie Najem: 1/ powierzchni użytkowej zlokalizowanej na dachu budynku tj. na 6 piętrze Muzeum o łącznej powierzchni 121 m2 wraz z zapleczem o powierzchni 4 m2, lokalu znajdującego się na 5 p...
10375054 2024-04-24
godz. 15:30
Dolnośląskie Najem Nieruchomości, stanowiącej lokal użytkowy z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny, położony w muszli koncertowej w Parku Miejskim w Złotym Stoku
10431512 2024-04-26
godz. 12:00
Podkarpackie Organizacja cyklu wizyt studyjnych. Przedmiotem zamówienia jest organizacja cyklu jedno lub dwudniowych wizyt studyjnych dla uczestników projektu: „ROWES – wzmocnienie sektora ES w su...
10441036 2024-04-30
godz. 08:00
Wielkopolskie Świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej oraz wynajmu sali konferencyjnej w ramach organizowanej XI Konferencji Ekonomiczno–Leśnej. Nowoczesne zarządzanie gospodarką leśną w...
10381356 2024-04-30
godz. 10:00
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa organizacja zagranicznej misji gospodarczej do Maroka (Marrakeszu), w terminie 28.05-01.06.2024 r. w ramach projektu „InterGlobal – internacjonal...
10478228 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 11.09.2024 do 19.09.2024 r. w Jastrzębiej Górze, województwo p...
10478223 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 50 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 06.06.2024 do 11.06.2024 r. w Giżycku, województwo warmińsko-m...