Zlecenie 7607850 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/POSIŁKI/2020 Przedmiotem...

   
Zamówienie 7607850 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-07-24
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/POSIŁKI/2020

Przedmiotem zamówienia jest codzienna dostawa i przygotowanie ciepłych posiłków regeneracy
jnych oraz posiłku zwykłego (np. śniadanie) dla uczestników/uczestniczek na potrzeby realizacji projektu pn. „Dzienny dom pobytu dla osób starszych w Gminie Trzyciąż” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej i Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 na podstawie umowy o dofinansowanie nr:RPMP.09.02.03-12-0450/19-00 Cel zamówienia Przedmiotem zamówienia jest codzienna dostawa i przygotowanie ciepłych posiłków regeneracyjnych oraz posiłku zwykłego (np. śniadanie) dla uczestników/uczestniczek na potrzeby realizacji projektu pn. „Dzienny dom pobytu dla osób starszych w Gminie Trzyciąż” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej i Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 na podstawie umowy o dofinansowanie nr:RPMP.09.02.03-12-0450/19-00 Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest codzienna dostawa i przygotowanie ciepłych posiłków regeneracyjnych oraz posiłku zwykłego (np. śniadanie) dla uczestników/uczestniczek na potrzeby projektu „Dzienny dom pobytu dla osób starszych w Gminie Trzyciąż”. Posiłek regeneracyjny to codzienna porcja ciepłej zupy oraz drugiego dania dla uczestników/uczestniczek Projektu oraz śniadań. Posiłek regeneracyjny powinien zawierać: około 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białka oraz posia-dać wartość kaloryczną ok. 1500 kcal.

a) Śniadanie wraz z napojami. Czas podania: 8.00-10.00.
Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, herbata z cytryną, parówki na ciepło, prze-twory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, owoce, warzy-wa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty.
b) Obiad, czas podania: 12.30-13.30
Zakres usługi obejmuje:
– codzienne przygotowanie porcji ciepłej zupy 300 ml na 1 osobę,
– trzy razy w tygodniu przygotowanie ciepłej zupy z wkładką mięsną,
– wyroby garmażeryjne kulinarne, wyroby gotowe z mięsa i podrobów, wyroby gar-mażeryjne nie mięsne, ziemniaki, ryż, różnego rodzaju kasze, sałatki, napój owocowy, kompot, herbata, surówki i warzywa
– transport w termosach,
– zapewnienie naczyń i sztućców jednorazowych

Wymagania szczegółowe związane z przedmiotem zamówienia:
- Prognozowana liczba posiłków regeneracyjnych w okresie realizacji usługi to około 7 260
- Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
- Dostawa posiłków od poniedziałku do piątku z wyjątkiem świąt i dni ustawowo wol-nych od pracy, przygotowane posiłki regeneracyjne maja mieć charakter gotowych posiłków w przypadku obiadów oraz produktów niezbędnych do przygotowania np. śniadań na miejscu.
- Dobór posiłków będzie dostosowany do predyspozycji zdrowotnych uczestni-ków/uczestniczek (np. dieta cukrzycowa, posiłki dla osób z problemami gastrycznymi)
- Wykonawca jest odpowiedzialny za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe
wykonanie zamówienia.
- Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.
- Przedmiot zamówienia musi być dostarczany pod adres: Glanów 76, 32-353 Trzyciąż
- Rozliczenie za wykonanie przedmiotu zamówienia nastąpi po otrzymania prawidło-wo wystawionej faktury oraz po zatwierdzeniu protokołu odbioru przez Zamawiające-go na koniec danego miesiącu.
- Przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej i Euro-pejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 oraz część pokrywana będzie z wkładu własnego wnioskodawcy.
branża Gastronomia, catering, Spożywcza
podbranża żywienie zbiorowe, artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15200000, 15300000, 15500000, 15800000, 55321000, 55322000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe , artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10445676 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Dostawa mięsa i wędlin (na 12 miesięcy) Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa mięsa i wędlin, w ilościach i o charakterze określonych w załączniku nr 2 do SWZ. W zakres ...
10478477 2024-04-26
godz. 12:00
Wielkopolskie Usługa wyżywienia grupy maksymalnie 25 osobowej uczestników Letniej Szkoły Języka i Kultury Polskiej UAM oraz grupy maksymalnie 50 osobowej uczestników Letniego Kursu Języka i Kultury...
10472599 2024-04-29
godz. 08:00
Mazowieckie Usługa realizowana w ramach projektu 5FUT13, pn. Effect of a low-FODMAP diet for the management of irritable bowel syndrome in children: a randomized controlled trial, polegającej na: przy...
10447534 2024-04-29
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Dostawa warzyw kiszonych do Zakładu Karnego w Nowogardzie 1. 15331142-4 Kapusta kiszona; kapusta kwaszona o dobrym smaku, zapachu, bez objawów gnicia i innego zepsucia, bez pleśni, wolna...
10484395 2024-05-02
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10485284 2024-05-06
godz. 09:00
Mazowieckie Sukcesywna dostawa pieczywa wraz z transportem i rozładunkiem - RWT/OMLN/272/REG/07/2024 -
10489342 2024-05-06
godz. 10:00
Podkarpackie Zakup i dostawa wody mineralnej gazowanej i niegazowanej. Dostawa wody mineralnej w butelkach 1 realizowana będzie max 2 raz w miesiącu na podstawie zamówienia składanego przez koordyna...
10392668 2024-05-14
godz. 10:57
Pomorskie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Jaja kurze gotowane w zalewie - wiadra ok 25kg Firma SEKO S.A. poszukuje producenta/dostawcy jaj kurzych gotowanych obranych w zalewie. Wymagana specyfikacja oraz ...
10446819 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy przetworów warzywno-owocowych do Szkoły Policji w Katowicach.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:1) Pełny wykaz asortymentu będącego prze...
10392670 2024-05-20
godz. 10:59
Pomorskie Musztarda łagodna beczki 150kg PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Musztarda łagodna beczki150kg Firma SEKO S.A. poszukuje producenta/dostawcy musztardy łagodnej pakowanej w beczki ok 150kg. Wyma...