Zlecenie 7607850 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/POSIŁKI/2020 Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 7607850|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-07-24 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/POSIŁKI/2020 Przedmiotem zamówienia jest codzienna dostawa i przygotowanie ciepłych posiłków regeneracy jnych oraz posiłku zwykłego (np. śniadanie) dla uczestników/uczestniczek na potrzeby realizacji projektu pn. „Dzienny dom pobytu dla osób starszych w Gminie Trzyciąż” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej i Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 na podstawie umowy o dofinansowanie nr:RPMP.09.02.03-12-0450/19-00 Cel zamówienia Przedmiotem zamówienia jest codzienna dostawa i przygotowanie ciepłych posiłków regeneracyjnych oraz posiłku zwykłego (np. śniadanie) dla uczestników/uczestniczek na potrzeby realizacji projektu pn. „Dzienny dom pobytu dla osób starszych w Gminie Trzyciąż” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej i Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 na podstawie umowy o dofinansowanie nr:RPMP.09.02.03-12-0450/19-00 Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest codzienna dostawa i przygotowanie ciepłych posiłków regeneracyjnych oraz posiłku zwykłego (np. śniadanie) dla uczestników/uczestniczek na potrzeby projektu „Dzienny dom pobytu dla osób starszych w Gminie Trzyciąż”. Posiłek regeneracyjny to codzienna porcja ciepłej zupy oraz drugiego dania dla uczestników/uczestniczek Projektu oraz śniadań. Posiłek regeneracyjny powinien zawierać: około 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białka oraz posia-dać wartość kaloryczną ok. 1500 kcal. a) Śniadanie wraz z napojami. Czas podania: 8.00-10.00. Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, herbata z cytryną, parówki na ciepło, prze-twory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, owoce, warzy-wa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty. b) Obiad, czas podania: 12.30-13.30 Zakres usługi obejmuje: – codzienne przygotowanie porcji ciepłej zupy 300 ml na 1 osobę, – trzy razy w tygodniu przygotowanie ciepłej zupy z wkładką mięsną, – wyroby garmażeryjne kulinarne, wyroby gotowe z mięsa i podrobów, wyroby gar-mażeryjne nie mięsne, ziemniaki, ryż, różnego rodzaju kasze, sałatki, napój owocowy, kompot, herbata, surówki i warzywa – transport w termosach, – zapewnienie naczyń i sztućców jednorazowych Wymagania szczegółowe związane z przedmiotem zamówienia: - Prognozowana liczba posiłków regeneracyjnych w okresie realizacji usługi to około 7 260 - Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych. - Dostawa posiłków od poniedziałku do piątku z wyjątkiem świąt i dni ustawowo wol-nych od pracy, przygotowane posiłki regeneracyjne maja mieć charakter gotowych posiłków w przypadku obiadów oraz produktów niezbędnych do przygotowania np. śniadań na miejscu. - Dobór posiłków będzie dostosowany do predyspozycji zdrowotnych uczestni-ków/uczestniczek (np. dieta cukrzycowa, posiłki dla osób z problemami gastrycznymi) - Wykonawca jest odpowiedzialny za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia. - Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. - Przedmiot zamówienia musi być dostarczany pod adres: Glanów 76, 32-353 Trzyciąż - Rozliczenie za wykonanie przedmiotu zamówienia nastąpi po otrzymania prawidło-wo wystawionej faktury oraz po zatwierdzeniu protokołu odbioru przez Zamawiające-go na koniec danego miesiącu. - Przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej i Euro-pejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014 – 2020 oraz część pokrywana będzie z wkładu własnego wnioskodawcy. |
branża | Gastronomia, catering, Spożywcza |
podbranża | żywienie zbiorowe, artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15200000, 15300000, 15500000, 15800000, 55321000, 55322000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |