Zlecenie 7275194 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 19/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w...

   
Zamówienie 7275194 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 19/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rod
zin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór podmiotu świadczącego usługi cateringowe na warsztaty dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10374983 2024-04-05
godz. 11:00
Podkarpackie Świadczenie kompleksowej usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej na potrzeby Uczelni Państwowej im. Jana Grodka w Sanoku ZADANIE 1, 2 i 3 Część 1: Przedmiotem postępowa...
10271236 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla około 2000 os...
10457827 2024-04-23
godz. 00:00
Śląskie na wynajem powierzchni użytkowej z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej - restauracji.
10405899 2024-04-26
godz. 13:00
Dolnośląskie Wynajem powierzchni o której mowa niżej na potrzeby prowadzenia działalności polegającej na sprzedaży usług drobnej gastronomii (ciepłe i zimne danie, przekąski, lody, napoje ciepł...
10478235 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 28 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 17.10.2024 do 25.10.2024 r. w Krynicy-Zdrój, województwo małop...
10478226 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 60 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 13.09.2024 do 16.09.2024 r. w Janikowie, województwo wielkopolsk...
10476832 2024-05-02
godz. 12:00
Lubelskie Usługa kompleksowej organizacji trzech konferencji dla Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Lublinie w ramach projektu pn. „Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim...
10445652 2024-05-06
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum. Przedmiotem zamówienia jest:Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum w dniac...
10484744 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Organizacja cateringu podczas spotkania networkingowego po konferencji SCR2024 w dn. 23/05/2024 dla CTK -DE-dzp.272-175/24 Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna spotkania net...
10486781 2024-05-29
godz. 12:00
Mazowieckie Usługa cateringowa realizowana na terenie województwa mazowieckiego w 2024 r. Przedmiotem zamówienia jest: 1) w Części 1: kompleksowa usługa cateringowa podczas trwania 14. Forum Rozw...