Zlecenie 7274706 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w...

   
Zamówienie 7274706 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodz
in na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór podmiotu świadczącego usługi cateringowe na warsztaty dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10344219 2024-04-05
godz. 11:00
Warmińsko-Mazurskie SA.2217.75.2023 Dzierżawa budynku Snack Bar na prowadzenie działalności usługowo – gastronomicznej w Wilczym Szańcu w Gierłoży. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Dzierżawa budynku Snack ...
10374983 2024-04-05
godz. 11:00
Podkarpackie Świadczenie kompleksowej usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej na potrzeby Uczelni Państwowej im. Jana Grodka w Sanoku ZADANIE 1, 2 i 3 Część 1: Przedmiotem postępowa...
10338657 2024-04-10
godz. 23:59
Mazowieckie Zorganizowanie punktu sprzedaży lodów nad Zalewem Karczunek w Kałuszynie
10332446 2024-04-16
godz. 11:00
Warmińsko-Mazurskie Przetarg na najem lokalu użytkowego-prowadzenie usług restauracyjnych
10465282 2024-04-30
godz. 10:00
Małopolskie Zapewnienie usług konferencyjnych, gastronomicznych i hotelowych na potrzeby szkolenia dla pracowników sądów okręgu tarnowskiego. Część 1: Zapewnienie usług konferencyjnych, gastro...
10472697 2024-04-30
godz. 10:00
Podlaskie 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa zorganizowania wydarzenia pn. „Seminarium – vademecum rynków zagranicznych” w ramach projektu „Promocja gospodarcza MŚP – Podl...
10478173 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 79 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 21.08.2024 do 25.08.2024 r. w Brzesku, województwo małopolskie,...
10478219 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 01.05.2024 do 05.05.2024 r. w Firleju, województwo lubelskie, po...
10484744 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Organizacja cateringu podczas spotkania networkingowego po konferencji SCR2024 w dn. 23/05/2024 dla CTK -DE-dzp.272-175/24 Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna spotkania net...
10445652 2024-05-06
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum. Przedmiotem zamówienia jest:Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum w dniac...