Zlecenie 7577665 - Zapytanie ofertowe na zapewnienie zakwaterowania,...
(zakończone) | Zamówienie 7577665|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-07-08 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe na zapewnienie zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjn ych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny w Lublinie-Partner Wiodący realizująca w partnerstwie z Grupą Medialną ITM Sp. z o.o. w Lublinie projekt „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020, Oś Priorytetowa 11 Włączenie społeczne, Działanie 11.3 Ekonomia społeczna, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, zaprasza do przedstawienia oferty na wybór wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjnych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic (woj. małopolskie). Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjnych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic (woj. małopolskie), w ramach projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” . Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjnych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic (woj. małopolskie), w ramach projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” zgodnie z poniższymi założeniami: 1. Zakwaterowanie: Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia noclegu ze śniadaniem dla 16 uczestników warsztatów, zgodnie z wymaganiami: a) zakwaterowanie w pokojach 2-osobowych i 3 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym (WC, kabina prysznicowa/wanna, umywalka), z dostępem do ciepłej wody. W pokojach powinny znajdować się co najmniej: jednoosobowe łóżka, pościel, koce, ręczniki, szafy ubraniowe, stolik, krzesła, oświetlenie górne, bezpośredni i łatwy dostęp do co najmniej jednego gniazdka elektrycznego, dostęp do internetu lub wi-fi, b) podczas warsztatów wszyscy uczestnicy muszą być zakwaterowani w tym samym obiekcie, c) miejsce zakwaterowania musi spełniać kryterium dostępności dla osób niepełnosprawnych, d) śniadanie w formie standardowego szwedzkiego stołu: np. sałatki, jajecznica, parówki, pieczywo, masło, sery, wędliny, warzywa, płatki śniadaniowe, mleko, jogurty, napoje (herbata, kawa, mleko do kawy, cukier, cytryna, soki, woda mineralna gazowana i niegazowana), e) obiekt powinien znajdować się w na terenie Rzuchowej, f) Wykonawca zobowiązany jest zapewnić miejsca parkingowe według zgłoszonego zapotrzebowania. 2. Wyżywienie: Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia (2 obiady, kolacja, serwis kawowy) dla 16 uczestników warsztatów animacyjnych, zgodnie z wymaganiami: 2.1. Wyżywienie: a) obiad: zupa, drugie danie (ziemniaki/ryż/kasza – min. 200g, mięso/ryba – min. 100g, zestaw surówek – min. 100g) oraz napoje (minimum: kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, cukier, śmietanka, cytryna), b) kolacja (standardowy szwedzki stół), w tym 1 danie na ciepło, przystawki, sałatki, pieczywo, masło, wędliny, sery, warzywa, napoje (herbata, kawa, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, soki, woda mineralna gazowana i niegazowana), c) w przypadku wcześniejszego zgłoszenia przez uczestników faktu bycia wegetarianinem, należy zapewnić odpowiednie menu wegetariańskie. Każdorazowo Zamawiający zgłosi Wykonawcy liczbę posiłków wegetariańskich, d) Wykonawca uwzględni specjalne wymagania do diety (np.: bez glutenu, laktozy, dieta dla diabetyków itp.) przez Zamawiającego w przypadku szczególnego zapotrzebowania zgłoszonego przez uczestników warsztatów, e) zapotrzebowanie będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 2 dni przed warsztatami, f) Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków zgodnie z przepisami prawa w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. 2015.594, 2.2. Serwis kawowy - dostępny w godzinach trwania warsztatów, na bieżąco uzupełniany w razie potrzeby, obejmujący minimum: kawa, herbata, ciasteczka (min. 3 rodzaje) lub ciasto pieczone, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki, mleko. 3. Wynajem sali Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia sali na warsztaty w wymiarze 16 godzin (2 dni x 8 godzin) dla 16-osobowej grupy, podczas warsztatów, zgodnie z wymaganiami: a) sala powinna być przystosowana do prowadzenia warsztatów dla 16 osób jednorazowo, wyposażona w ławki lub stoliki umożliwiające notowanie, krzesła, b) sala musi spełniać wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniu, w którym będą prowadzone warsztaty. Standard – czyste ściany, czysta podłoga/wykładzina, pomieszczenie z oknami, nieuszkodzone meble, wentylacja i ogrzewanie musi zapewnić odpowiednią temperaturę stosownie do pory roku, Dodatkowe informacje w załączeniu. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo |
kody CPV | 55100000, 55300000, 70220000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |