Zlecenie 7577665 - Zapytanie ofertowe na zapewnienie zakwaterowania,...

   
Zamówienie 7577665 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-07-08
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe na zapewnienie zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjn
ych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny w Lublinie-Partner Wiodący realizująca w partnerstwie z Grupą Medialną ITM Sp. z o.o. w Lublinie projekt „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020, Oś Priorytetowa 11 Włączenie społeczne, Działanie 11.3 Ekonomia społeczna, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, zaprasza do przedstawienia oferty na wybór wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjnych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic (woj. małopolskie). Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjnych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic (woj. małopolskie), w ramach projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” . Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych warsztatów animacyjnych w PES/PS i partnerstwach w szczególności trójsektorowych dla 16 osób na terenie Rzuchowej i okolic (woj. małopolskie), w ramach projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” zgodnie z poniższymi założeniami:

1. Zakwaterowanie:
Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia noclegu ze śniadaniem dla 16 uczestników warsztatów, zgodnie z wymaganiami:
a) zakwaterowanie w pokojach 2-osobowych i 3 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym (WC, kabina prysznicowa/wanna, umywalka), z dostępem do ciepłej wody. W pokojach powinny znajdować się co najmniej: jednoosobowe łóżka, pościel, koce, ręczniki, szafy ubraniowe, stolik, krzesła, oświetlenie górne, bezpośredni i łatwy dostęp do co najmniej jednego gniazdka elektrycznego, dostęp do internetu lub wi-fi,
b) podczas warsztatów wszyscy uczestnicy muszą być zakwaterowani w tym samym obiekcie,
c) miejsce zakwaterowania musi spełniać kryterium dostępności dla osób niepełnosprawnych,
d) śniadanie w formie standardowego szwedzkiego stołu: np. sałatki, jajecznica, parówki, pieczywo, masło, sery, wędliny, warzywa, płatki śniadaniowe, mleko, jogurty, napoje (herbata, kawa, mleko do kawy, cukier, cytryna, soki, woda mineralna gazowana i niegazowana),
e) obiekt powinien znajdować się w na terenie Rzuchowej,
f) Wykonawca zobowiązany jest zapewnić miejsca parkingowe według zgłoszonego zapotrzebowania.

2. Wyżywienie:
Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia (2 obiady, kolacja, serwis kawowy) dla
16 uczestników warsztatów animacyjnych, zgodnie z wymaganiami:
2.1. Wyżywienie:
a) obiad: zupa, drugie danie (ziemniaki/ryż/kasza – min. 200g, mięso/ryba – min. 100g, zestaw surówek – min. 100g) oraz napoje (minimum: kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, cukier, śmietanka, cytryna),
b) kolacja (standardowy szwedzki stół), w tym 1 danie na ciepło, przystawki, sałatki, pieczywo, masło, wędliny, sery, warzywa, napoje (herbata, kawa, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, soki, woda mineralna gazowana i niegazowana),
c) w przypadku wcześniejszego zgłoszenia przez uczestników faktu bycia wegetarianinem, należy zapewnić odpowiednie menu wegetariańskie. Każdorazowo Zamawiający zgłosi Wykonawcy liczbę posiłków wegetariańskich,
d) Wykonawca uwzględni specjalne wymagania do diety (np.: bez glutenu, laktozy, dieta dla diabetyków itp.) przez Zamawiającego w przypadku szczególnego zapotrzebowania zgłoszonego przez uczestników warsztatów,
e) zapotrzebowanie będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 2 dni przed warsztatami,
f) Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków zgodnie z przepisami prawa
w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. 2015.594,
2.2. Serwis kawowy - dostępny w godzinach trwania warsztatów, na bieżąco uzupełniany w razie potrzeby, obejmujący minimum: kawa, herbata, ciasteczka (min. 3 rodzaje) lub ciasto pieczone, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki, mleko.

3. Wynajem sali
Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia sali na warsztaty w wymiarze 16 godzin (2 dni x 8 godzin) dla 16-osobowej grupy, podczas warsztatów, zgodnie z wymaganiami:
a) sala powinna być przystosowana do prowadzenia warsztatów dla 16 osób jednorazowo, wyposażona w ławki lub stoliki umożliwiające notowanie, krzesła,
b) sala musi spełniać wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniu,
w którym będą prowadzone warsztaty. Standard – czyste ściany, czysta podłoga/wykładzina, pomieszczenie z oknami, nieuszkodzone meble, wentylacja i ogrzewanie musi zapewnić odpowiednią temperaturę stosownie do pory roku,

Dodatkowe informacje w załączeniu.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo
kody CPV 55100000, 55300000, 70220000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10415695 2024-04-17
godz. 07:30
Mazowieckie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania). Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych polegających na zapewnieniu zestawów śniadaniowych ...
10432642 2024-04-19
godz. 12:00
Mazowieckie FSM-2024-04-03 Zapewnienie usługi hotelarskiej o standardzie minimum trzygwiazdkowym w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i wynajmu dwóch sal konferencyjnych (wraz z obsługą oraz wypos...
10427285 2024-04-19
godz. 16:00
Mazowieckie Zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach jedno i dwuosobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 25 sierpnia do 08.09.2024 r. w Sierakowie (województwo wiel...
10444838 2024-04-23
godz. 23:59
Mazowieckie Usługa hotelowa, gastronomiczna oraz wynajmu obiektów sportowych podczas warsztatów sportowo-aktywizujących dla osób z niepełnosprawnościami: 1. w terminie: 25-28.04.2024 r., na teren...
10457694 2024-04-26
godz. 09:00
Podlaskie Obsługa dwóch wyjazdów zagranicznych uczniów, opiekunów i nauczycieli ze szkół dla których organem prowadzącym jest Powiat Sokólski w ramach programu ERASMUS+ Część 1: I częś...
10445642 2024-04-29
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Usługi cateringowe dla Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Szczecinie dotyczące posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyj...
10417971 2024-04-30
godz. 11:00
Śląskie Najem lokalu przeznaczonego na działalność gastronomiczną w formie cateringu w budynku Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach przy ul. Józefa Lompy 19.
10481101 2024-05-09
godz. 08:30
Zachodniopomorskie Świadczenie usług restauracyjnych w ramach konferencji organizowanej przez Instytut Ekonomii i Finansów na temat: „Współczesna Ekonomia” dn. 21.06.2024 r. Świadczenie usług resta...
10489921 2024-05-12
godz. 10:00
Lubuskie Najem pomieszczeń użytkowych o powierzchni 56,61 m2 w budynku SP ZOZ MSWiA w Zielonej Górze przy ul. Wazów 42 w Zielonej Górze z przeznaczeniem na prowadzenie punktu gastronomicznego dl...
10424435 2024-05-21
godz. 11:00
Mazowieckie usługa hotelowa dla hodowców, komisji sędziowskiej i organizatorów wystawy pt. Śląska Wystawa Bydła Hodowlanego, która odbędzie się w dniach 08-09.06.2024 r. w Kamieniu Śląskim