Zlecenie 12182155 - Zapytanie ofertowe dotyczy zakupu dwóch profesjonalnych...
| Zamówienie 12182155 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-27 |
| przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe dotyczy zakupu dwóch profesjonalnych urządzeń kulinarnych dla firmy cateringowej zgodnie z opisami wskazanymi p oniżej: URZĄDZENIE 1 - NALEŚNIKARKA Z ZESPOŁEM NAKŁADANIA FARSZU Profesjonalne urządzenie przeznaczone do produkcji naleśników wraz z możliwością ich nadziewania. Urządzenie powinno posiadać wymagane funkcje: - wypiek ciasta naleśnikowego w sposób ciągły lub w formie prostokąta o szerokości 20cm i dowolnej długości - możliwość nakładania kontrolowanej ilości farszu - zawijanie naleśnika z farszem lub bez farszu - możliwość ustawienia długości placka, temperatury wysmażenia, ilości farszu Wymagana wydajność urządzenia: - min. 19 litrów ciasta na godzinę Wymagane parametry urządzenia: - zasilanie elektryczne 3 x 400V - moc grzałek min 6kW - urządzenie wykonane z atestowanych materiałów nierdzewnych Wymagany minimalny okres gwarancji urządzenia: - min. okres gwarancji 12 miesięcy URZĄDZENIE 2 - PANIEROWNICA Profesjonalne urządzenie służące do pokrywania wy Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-0898/24 - Zakup sprzętu umożliwiającego dywersyfikację działalności cateringowej na terenie województwa śląskiego poprzez wprowadzenie nowych produktów dotąd nieświadczonych. |
| branża | Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia |
| podbranża | maszyny przemysłowe |
| kody CPV | 42215000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |