Zlecenie 8361324 - Zapobieganie negatywnym skutkom epidemii COVID-19 poprzez...
| Zamówienie 8361324 (zakończone) | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2021-08-27 |
| przedmiot zlecenia | Zapobieganie negatywnym skutkom epidemii COVID-19 poprzez zmianę profilu działalności Zakładu Produkcji Spożywczej Rafał Szewczyk dzięki zakupowi specjalistycznego sprzętu do odnowy biologicznej. Przedmiotem zamówienia jest nabycie, dostawa, montaż i uruchomienie sauny na podczerwień (infrared). Podstawowe wymagane parametry sauny: • temperatura wewnętrzna: w zakresie 30-60 stopni Celsjusza • budowa ścian konstrukcyjnych z drewna świerkowego klasy I, izolacja z wełny mineralnej i folii aluminiowej, wykończone panelami z osiki skandynawskiej lub drewna o podobnych parametrach • ławy wykonane z drewna abachi klasy I, • drzwi do sauny szklane o grubości 8 mm, • lampy LED pod ławą i za oparciami, • sterownik, • głośnik. Wszystkie podane parametry są parametrami minimalnymi. Oferent może zaoferować przedmiot o parametrach lepszych, niż podane. Ilekroć w opisie przedmiotu zamówienia, innych częściach zapytania ofertowego lub załącznikach do zapytania ofertowego pojawiają się nazwy własne, nazwy konkretnych rozwiązań itp. Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne w zakresie funkcjonalności, o niegorszych parametrach. |
| branża | Wyposażenie wnętrz |
| podbranża | sauna |
| kody CPV | 45211370 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | łódzkie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | łódzkie |