Przetarg 7758901 - Zamówienie na dostawy różnych art. spożywczych do 10...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7758901
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2020-10-16 |
przedmiot ogłoszenia | Zamówienie na dostawy różnych art. spożywczych do 10 jednostek SW okręgu krakowskiego Numer referencyjny: 8/D/Kw-Ż/20 MakaronCzęś ć I – różne produkty spożywcze 15800000-6:1. makaron 2-jajeczny (świderki, wstążka – szeroka, muszelki, kolanka, nitki, zacierka) – 68 600,00 kg. Kasze, mąka, ryżCzęść II – produkty przemiału ziarna 15600000-4:1. kasza jęczmienna średnia – 33 850,00 kg;2. kasza manna w opakowaniach do 10 kg – 8 650,00 kg;3. mąka pszenna typ 500 w opakowaniach 1 kg – 7 110,00 kg;4. mąka pszenna typ 500 w opakowaniach do 25 kg – 19 900,00 kg;5. mąka ziemniaczana w opakowaniach 1 kg – 2 900,00 kg;6. płatki kukurydziane w opakowaniach od 1 do 5 kg – 1 120,00 kg;7. płatki owsiane w opakowaniach 1 kg – 1 970,00 kg;8. ryż biały w opakowaniach 1 kg – 10 300,00 kg;9. ryż biały w opakowaniach do 25 kg – 34 300,00 kg. Produkty sojoweCzęść III – owoce, warzywa i podobne produkty 15300000-1:1. granulat sojowy w opakowaniach do 15 kg – 4 440,00 kg;2. kostka sojowa w opakowaniach do 15 kg – 3 425,00 kg;3. kotlet sojowy a la schabowy w opakowaniach do 10 kg – 3 055,00 kg;4. krajanka sojowa w opakowaniach do 15 kg – 665,00 kg;5. pasztet sojowy (naturalny, z papryką, pieczarkami, pomidorami) 100–130 g – 4 766,00 kg. Dżemy, marmoladyCzęść IV – artykuły spożywcze 15000000-8:1. dżem (truskawkowy, brzoskwiniowy, czarna porzeczka, wieloowocowy) w opakowaniach 10–15 kg – 18 755,00 kg;2. dżem (truskawkowy, brzoskwiniowy, czarna porzeczka, wieloowocowy) w opakowaniach do 400 g – 1 800,00 kg;3. marmolada (wieloowocowa) w opakowaniach od 10 do 15 kg – 17 955,00 kg;4. marmolada (wieloowocowa) w opakowaniach do 400 g – 650,00 kg;5. miód sztuczny płynny w opakowaniach do 400 g – 2 745,00 kg;6. powidło (śliwkowe) w opakowaniach od 10 do 15 kg – 9 870,00 kg. Olej, tłuszczeCzęść V – oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne 15400000-2:1. margaryna do smarowania pieczywa w kostce 200 lub 250 g – 98 295,00 kg;2. margaryna do smarowania pieczywa w kubkach 500 g – 15 200,00 kg;3. olej uniwersalny w opakowaniu jednostkowym do 5 l – 19 560,00 l;4. smalec wieprzowy w opakowaniach do 3 kg – 1 819,00 kg. Warzywa konserwoweCzęść VI – owoce, warzywa i podobne produkty 15300000-1:1. fasolka szparagowa zielona konserwowa w opakowaniach do 1 kg – 980,00 kg;2. groszek konserwowy w opakowaniach od 300 do 500 g – 4 645,00 kg;3. kapusta czerwona konserwowa w opakowaniach 800 g – 5 kg – 5 268,00 kg;4. koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniach do 1 kg – 19 220,00 kg;5. kukurydza konserwowa w opakowaniach od 300 do 500 g – 2 595,00 kg;6. leczo pieczarkowe w opakowaniach od 1 do 5 kg – 13 720,00 kg;7. papryka konserwowa w opakowaniach do 1 kg – 2 340,00 kg;8. sałatka szwedzka w opakowaniach od 800 g do 5 kg – 6 208,00 kg;9. sałatka wielowarzywna w opakowaniach od 800 g do 5 kg – 5 870,00 kg;10. szczaw konserwowy w opakowaniach do 1 kg – 1 700,00 kg. Różne produkty spożywczeCzęść VII – różne produkty spożywcze 15800000-6 oraz 15300000-1:1. barszcz biały w proszku w opakowaniach do 5 kg – 1 340,00 kg;2. barszcz czerwony w proszku w opakowaniach do 5 kg – 1 275,00 kg;3. bazylia suszona w opakowaniach do 1 kg – 48,00 kg;4. bulion drobiowy w opakowaniach od 5 do 10 kg – 3 480,00 kg;5. bulion jarzynowy w opakowaniach od 5 do 10 kg – 2 350,00 kg;6. chrzan tarty w opakowaniach do 1 kg – 2 760,00 kg;7. cukier kryształ w opakowaniach do 1 kg – 82 090,00 kg;8. cukier wanilinowy w opakowaniach do 1 kg – 116,00 kg;9. cynamon mielony w opakowaniach do 1 kg – 133,00 kg;10. czosnek granulowany w opakowaniach do 1 kg – 530,00 kg;11. herbata czarna granulowana (luz) w opakowaniach od 1 do 10 kg – 4 590,00 kg;12. kakao – 10,00 kg;13. kawa zbożowa w opakowaniach od 1 do 10 kg – 3 760,00 kg;14. ketchup w opakowaniach do 1 kg – 1 074,00 kg;15. kminek w opakowaniach do 1 kg – 129,00 kg;16. koper suszony w opakowaniach do 1 kg – 480,00 kg;17. kwasek cytrynowy w opakowaniach do 1 kg – 200,00 kg;18. liść laurowy w opakowaniach do 1 kg – 323,00 kg;19. majeranek w opakowaniach do 1 kg – 306,00 kg;20. majonez w opakowaniach plastikowych lub szklanych do 1 kg – 2 000,00 kg;21. mieszanka warzyw suszonych w opakowaniach do 5 kg – 2 230,00 kg;22. musztarda w opakowaniach plastikowych do 1 kg – 4 820,00 kg;23. natka pietruszki suszona w opakowaniach do 1 kg – 155,00 kg;24. ocet w opakowaniach od 500 ml do 1 l – 2 000,00 l;25. papryka mielona w opakowaniach do 1 kg – 551,00 kg;26. pieprz mielony w opakowaniach do 1 kg – 923,00 kg;27. proszek do pieczenia w opakowaniach do 1 kg – 13,00 kg;28. przyprawa do zupy w płynie w opakowaniach do 1 l – 11 630,00 l;29. przyprawa typu Vegeta w opakowaniach do 1 kg – 5 185,00 kg;30. sos biały w proszku w opakowaniach do 5 kg – 590,00 kg;31. sos boloński w proszku w opakowaniach do 5 kg – 470,00 kg;32. sos grzybowy w proszku w opakowaniach do 5 kg – 790,00 kg;33. sól czosnkowa w opakowaniach do 5 kg – 130,00 kg;34. sól jodowana warzona w opakowaniach do 1 kg – 14 600,00 kg;35. syrop owocowy w opakowaniach od 3 do 5 l – 10 350,00 l;36. ziele angielskie całe w opakowaniach do 1 kg – 301,00 kg;37. zupa jarzynowa w proszku w opakowaniach do 5 kg – 2 420,00 kg;38. zupa kalafiorowa w proszku w opakowaniach do 5 kg – 520,00 kg;39. zupa ogonowa w proszku w opakowaniach do 5 kg – 570,00 kg;40. zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniach do 5 kg – 2 510,00 kg;41. zupa porowa w proszku w opakowaniach do 5 kg – 820,00 kg;42. zupa selerowa w proszku w opakowaniach do 5 kg – 720,00 kg;43. żurek w płynie w butelkach 500 ml – 1 280,00 l;44. żurek w proszku w opakowaniach do 5 kg – 1 610,00 kg. Ryby konserwoweCzęść VIII – ryby przetworzone i konserwowe 15200000-0:1. filet z mintaja mrożony w opakowaniach do 25 kg – 1 830,00 kg;2. kostka z mintaja mrożona w opakowaniach do 5 kg – 9 575,00 kg;3. śledź osolony (a la matjas) w opakowaniach do 5 kg – 3 175,00 kg;4. tusza z miruny mrożona (minimum 400 g/1 sztuka) w opakowaniach do 25 kg – 7 580,00 kg. Ryby przetworzone – konserwyCzęść IX – ryby przetworzone i konserwowe 15200000-0:1. paprykarz szczeciński w opakowaniach 300–330 g – 15 587,00 kg;2. paprykarz szczeciński w puszce aluminiowej 130 g – 5 520,00 kg;3. sałatka makrelowa / sałatka rybna pikantna w opakowaniach 300–330 g – 11 126,00 kg;4. szprot w oleju w opakowaniach 300–330 g – 6 016,00 kg;5. szprot w pomidorach w opakowaniach 300 – 330 g – 11 116,00 kg;6. śledź w oleju w opakowaniach 300–330 g – 1 726,00 kg;7. śledź w pomidorach w opakowaniach 300–330 g – 2 226,00 kg. Konserwy drobioweCzęść X – konserwy i przetwory z mięsa 15131000-5:1. mielonka drobiowa w puszce aluminiowej 130 g – 10 745,00 kg;2. mielonka drobiowa w puszce aluminiowej 300 g – 10 860,00 kg;3. pasztet drobiowy w puszce aluminiowej 130 g – 13 735,00 kg;4. pasztet drobiowy w puszce aluminiowej 300 g – 10 710,00 kg. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15000000, 15131000, 15200000, 15400000, 15600000, 15800000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |