Przetarg - Zakup sprzętu gastronomicznego Przedmiotem zamówienia jest...
| Analizuj | Zamówienie 2935339 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2013-10-01 |
| przedmiot ogłoszenia | Zakup sprzętu gastronomicznego Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu gastronomicznego w ilościach i asortymencie określonymi w rozdziale III SIWZ - opis przedmiotu zamówienia. CZĘŚĆ Nr: 1 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu stołowego i kuchennego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część I CZĘŚĆ Nr: 2 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu gastronomicznego grzewczego i chłodniczego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część II CZĘŚĆ Nr: 3 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa urządzenia do ciśnieniowego mycia i dezynfekcji powierzchni w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część III CZĘŚĆ Nr: 4 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część IV ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Sprzęt stołowy i kuchenny 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu stołowego i kuchennego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część I 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.20.00.00-4 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Sprzęt gastronomiczny grzewczy i chłodniczy 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu gastronomicznego grzewczego i chłodniczego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część II 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.11.30-9,39.71.13.00-2,39.70.00.00-2 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Urządzenie do ciśnieniowego mycia i dezynfekcji powierzchni 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa urządzenia do ciśnieniowego mycia i dezynfekcji powierzchni w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część III 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.70.00.00-2 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Sprzęt gastronomiczny 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część IV 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.31.00-4,39.71.11.21-3,39.71.13.00-2 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wyposażenie wnętrz |
| podbranża | ceramika i dekoracje, sprzęt gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 39200000, 39700000, 39711300, 39713100 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |