Przetarg - Zakup sprzętu gastronomicznego Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Zamówienie 2935339 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2013-10-01
przedmiot ogłoszenia
Zakup sprzętu gastronomicznego
Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu gastronomicznego w ilościach i asortymencie określonymi
w rozdziale III SIWZ - opis przedmiotu zamówienia.
CZĘŚĆ Nr: 1
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu stołowego i kuchennego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część I
CZĘŚĆ Nr: 2
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu gastronomicznego grzewczego i chłodniczego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część II
CZĘŚĆ Nr: 3
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa urządzenia do ciśnieniowego mycia i dezynfekcji powierzchni w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część III
CZĘŚĆ Nr: 4
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część IV
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1
Nazwa: Sprzęt stołowy i kuchenny
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu stołowego i kuchennego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część I
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.20.00.00-4
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie:
4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena
CZĘŚĆ Nr: 2
Nazwa: Sprzęt gastronomiczny grzewczy i chłodniczy
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętu gastronomicznego grzewczego i chłodniczego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część II
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.11.30-9,39.71.13.00-2,39.70.00.00-2
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie:
4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena
CZĘŚĆ Nr: 3
Nazwa: Urządzenie do ciśnieniowego mycia i dezynfekcji powierzchni
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa urządzenia do ciśnieniowego mycia i dezynfekcji powierzchni w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część III
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.70.00.00-2
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie:
4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena
CZĘŚĆ Nr: 4
Nazwa: Sprzęt gastronomiczny
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego w ilościach i asortymencie zawartym w opisie przedmiotu zamówienia w rozdziale III SIWZ- część IV
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.31.00-4,39.71.11.21-3,39.71.13.00-2
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie:
4) Kryteria oceny ofert: Najniższa cena
branża Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wyposażenie wnętrz
podbranża ceramika i dekoracje, sprzęt gospodarstwa domowego
kody CPV 39200000, 39700000, 39711300, 39713100
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: ceramika artystyczna i użytkowa, sprzęt gospodarstwa domowego