Przetarg 12233230 - Zakup oraz dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu...
| Analizuj | Zamówienie 12233230 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-16 |
| przedmiot ogłoszenia | Zakup oraz dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Publicznych w Szewnie ul. Langiewicza 3 w okresie od 1 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa, produktów mięsnych, wędlin w ilościach określonychw Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.1 do SWZ.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:– 2-3 razy w tygodniu na godz.7.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie, ul. M. Langiewicza 3, 27-400Ostrowiec Św.Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa, produktów mięsnych, wędlin w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.1 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Pierwsza klasa jakości mięsa oznacza: mięso chude, nieściągnięte o wartości tłuszczu 7%, bez tłuszczu zewnętrznego, niezawierające skórek, chrząstek, ścięgien niekonsumpcyjnych i powięzi.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni. Część 2: Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:– codziennie w godz. 6.00 - 7.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie ul. M Langiewicza 3.Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich w ilościachokreślonych w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.2 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne z obowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przeduszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni. Część 3: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa produktów mleczarskich w ilościach określonych w Formularzuasortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.3 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przeduszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:Część 3 Artykuły mleczarskie – 2-3 razy w tygodniu na godz. 7.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie, ul. M. Langiewicza 3 Część 4: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa jaj, produktów zbożowych, przecierów pomidorowych, ryb przetworzonych ikonserwowanych, oleju, przetworzonych owoców i warzyw, cukru i produktów pokrewnych, herbaty, wody mineralnej wilościach określonych w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.4 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.W przypadku artykułów ogólnospożywczych wymagany termin przydatności do spożycia produktu musi wynosić co najmniej2 miesiące licząc od dnia dostarczenia produktu do Zamawiającego przez Wykonawcę. Produkty powinny być wopakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem izanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni.Przy dostawie jaj wymagany jest każdorazowo przy dostawie dokument aktualny na dzień dostawy potwierdzający badaniena Salmonelle oraz Handlowy Dokument Identyfikacyjny chyba, że faktura jest jednocześnie dokumentem HDI.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia dla Część 4 – 1 -2 raz w tygodniu w godz. 6.00-13.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie ul. M Langiewicza 3 Część 5: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mrożonych ryb, warzyw, owoców w ilościach określonych w Formularzuasortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.5 do SWZ. Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przeduszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśniZamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia dla Części 5– 1 raz w tygodniu w godz. 7.00-13.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie ul. M. Langiewicza 3 Część 6: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa owoców i warzyw określonych w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.6 do SWZ.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:– 2-3 razy w tygodniu w godz. 7.00-13.00.Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie, ul. M. Langiewicza 3, 27-400Ostrowiec Św. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3100000, 3142500, 15100000, 15110000, 15131130, 15200000, 15221000, 15330000, 15331170, 15331425, 15332100, 15400000, 15613300, 15800000, 15811000, 15830000, 15863000, 15896000, 15981000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | świętokrzyskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | świętokrzyskie |