Przetarg 12233230 - Zakup oraz dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu...

   
Analizuj Zamówienie 12233230
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-16
przedmiot ogłoszenia
Zakup oraz dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Publicznych w Szewnie ul. Langiewicza 3 w okresie od 1 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r.

Część 1: Przedmiotem zamówienia
jest zakup i dostawa mięsa, produktów mięsnych, wędlin w ilościach określonychw Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.1 do SWZ.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:– 2-3 razy w tygodniu na godz.7.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie, ul. M. Langiewicza 3, 27-400Ostrowiec Św.Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa, produktów mięsnych, wędlin w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.1 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Pierwsza klasa jakości mięsa oznacza: mięso chude, nieściągnięte o wartości tłuszczu 7%, bez tłuszczu zewnętrznego, niezawierające skórek, chrząstek, ścięgien niekonsumpcyjnych i powięzi.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni.

Część 2: Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:– codziennie w godz. 6.00 - 7.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie ul. M Langiewicza 3.Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich w ilościachokreślonych w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.2 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne z obowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przeduszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni.

Część 3: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa produktów mleczarskich w ilościach określonych w Formularzuasortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.3 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przeduszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:Część 3 Artykuły mleczarskie – 2-3 razy w tygodniu na godz. 7.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie, ul. M. Langiewicza 3

Część 4: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa jaj, produktów zbożowych, przecierów pomidorowych, ryb przetworzonych ikonserwowanych, oleju, przetworzonych owoców i warzyw, cukru i produktów pokrewnych, herbaty, wody mineralnej wilościach określonych w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.4 do SWZ.Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.W przypadku artykułów ogólnospożywczych wymagany termin przydatności do spożycia produktu musi wynosić co najmniej2 miesiące licząc od dnia dostarczenia produktu do Zamawiającego przez Wykonawcę. Produkty powinny być wopakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przed uszkodzeniem izanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśni.Przy dostawie jaj wymagany jest każdorazowo przy dostawie dokument aktualny na dzień dostawy potwierdzający badaniena Salmonelle oraz Handlowy Dokument Identyfikacyjny chyba, że faktura jest jednocześnie dokumentem HDI.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia dla Część 4 – 1 -2 raz w tygodniu w godz. 6.00-13.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie ul. M Langiewicza 3

Część 5: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mrożonych ryb, warzyw, owoców w ilościach określonych w Formularzuasortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.5 do SWZ. Wymagania dodatkowe dotyczące asortymentu:a) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi,b) dostarczane produkty muszą być I gatunku, świeże z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, zgodne zobowiązującymi normami,c) bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych,d) bez objawów chorób i pleśni.Produkty powinny być w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, powinny zabezpieczać produkt przeduszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeń i pleśniZamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia dla Części 5– 1 raz w tygodniu w godz. 7.00-13.00,Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie ul. M. Langiewicza 3

Część 6: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa owoców i warzyw określonych w Formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 4.6 do SWZ.Zamówienie zostanie wykonane w okresie od dnia 1 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.Wymagany termin wykonania przedmiotu zamówienia:– 2-3 razy w tygodniu w godz. 7.00-13.00.Miejsce dostarczenia przedmiotu zamówienia: Zespół Szkół Publicznych w Szewnie, ul. M. Langiewicza 3, 27-400Ostrowiec Św.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3100000, 3142500, 15100000, 15110000, 15131130, 15200000, 15221000, 15330000, 15331170, 15331425, 15332100, 15400000, 15613300, 15800000, 15811000, 15830000, 15863000, 15896000, 15981000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora świętokrzyskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze