Zlecenie 12154154 - Zakup artykułów spożywczych na potrzeby stołówki...
| Zamówienie 12154154 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-21 |
| przedmiot zlecenia | Zakup artykułów spożywczych na potrzeby stołówki internatu zakup oraz dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkół Pon adpodstawowych im. Jana Pawła II, ul. Sikorskiego 15, 21-300 Radzyń Podlaski zgodnie z poniższym wykazem. Część A: Wędliny Lp. Nazwa produktu Szacunkowe zużycie w okresie trwania umowy 1 2 3 1. Wędzonka boczkowa (o zawartości mięsa min. 90%) 30 kg 2. Ogonówka (o zawartości mięsa min. 90%) 30 kg 3. Kiełbasa podsuszana krakowska (o zawartości mięsa min. 90%) 55 kg 4. Kiełbasa podwawelska (o zawartości mięsa min. 90%) 150 kg 5. Schab wędzony (o zawartości mięsa min. 90%) 35 kg 6. Pasztet drobiowy Z żurawiną (o zawartości mięsa min. 90%) 10 kg 7. Polędwica sopocka (o zawartości mięsa min. 90%) 70kg 8. Szynka Z beczki (o zawartości mięsa min. 90%) 20 kg 9. Parówki Z szynki wieprzowej (brak MOM, O zawartości mięsa min. 90%) 100 kg 10. Szynka Z liściem (min.90 %mięsa) 30 kg 11. Schab gotowany (o zawartości mięsa min. 90%) 20 kg 12. Szynka Staropolska (o zawartości mięsa min. 90%) 10 kg 13. Pierś z indyka gotowana (min. 90% mięsa) 10 kg wędliny świeże bez zawartości E250, bez konserwantów,bez sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku Część B: Mięso Lp. Nazwa produktu Szacunkowe zużycie w okresie trwania umowy 1 2 3 1. Karkówka bez kości 200 kg 2. Kości karkowe schabowe 200 kg 3. Schab bez kości extra 300 kg 4. Słonina bez skóry 20 kg 5. Łopatka bez kości 420 kg 6. Udziec wołowy bez kości (extra) 30 kg 7. Szynka surowa bez kości 200 kg mięso świeże, nie mrożone, wolne od substancji konserwujących, wolne od specjalnych zabiegów polegających na wprowadzaniu wody lub jakichkolwiek substancji dodatkowych Część C: Mięso z drobiu L.p. Nazwa produktu Szacunkowe zużycie w okresie trwania umowy 1 2 3 1. Filet z kurczaka kl. 1 (extra) 300 kg 2. Kurczak świeży 60 kg 3. Udo noga kl. 1 150 kg 4. Filet z indyka kl. 1 100 kg 5. Udziec drobiowy trybowany z kurczaka (mięso bez kości i skóry) 400 kg mięso świeże, niemrożone, wolne od substancji konserwujących, wolne od specjalnych zabiegów polegających na wprowadzaniu wody lub jakichkolwiek substancji dodatkowych mięso świeże, niemrożone, wolne od substancji konserwujących, wolne od specjalnych zabiegów polegających na wprowadzaniu wody lub jakichkolwiek substancji dodatkowych, bez kości i chrząstek, mięso nieposzarpane Część D: Konserwy Lp. Nazwa produktu Szacunkowe zużycie w okresie trwania umowy 1 2 3 1. Luncheon meat 300g (o zawartości mięsa min. 90%) 20 szt. 2. Filety Z makreli W oleju 170g (o zawartości ryby min. 60%) 20 szt. 3. Śledzie W sosie pomidorowym 170g (o zawartości ryby min. 60%) 20 szt. 2. Dopuszczalne jest stosowanie produktów równoważnych, przy czym parametry produktów proponowanych przez Dostawcę nie powinny być gorsze niż minimalne parametry produktów wskazanych w zapytaniu ofertowym. 3. Zamawiający dopuszcza dostarczanie produktów w innej gramaturze niż wynika to z zapytania, przy założeniu że cena przy dostawie będzie proporcjonalnie przeliczona. 4. W związku z brakiem możliwości podania dokładnego zużycia konkretnych ilości produktów spożywczych w danym roku, zestawienie zawiera szacunkowe zużycie w okresie trwania umowy. Ceny jednostkowe umożliwiają jednak ocenę konkurencyjności ofert przygotowanych przez potencjalnych Dostawców. 5. Ilości podane w zapytaniu ofertowym są szacunkowe i nie są wiążące dla Zamawiającego przy realizacji umowy, są podstawą dla Dostawców do sporządzenia oferty. 6. Rzeczywiste ilości artykułów spożywczych będą wynikać z bieżącego zapotrzebowania Zamawiającego. 7. Zamawiający dopuszcza możliwość zmian w zamawianych ilościach na poziomie 40% w stosunku do podanego szacunkowego zużycia w okresie trwania umowy, z zachowaniem cen jednostkowych zawartych w ofercie. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubelskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubelskie |