Zlecenie 11558819 - Wynajem sali szkoleniowej, wykonanie usługi gastronomicznej...

   
Zamówienie 11558819
źródło Internet
data publikacji 2025-10-16
przedmiot zlecenia
Wynajem sali szkoleniowej, wykonanie usługi gastronomicznej i hotelowej w związku z organizacją cyklu trzech spotkań informacyjno-
szkoleniowych pod wspólną nazwą Akademia Sołtysa.
Szanowni Państwo, Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego (Wydział Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich) organizuje cykl spotkań informacyjno-szkoleniowych pn. „Akademia Sołtysa”. Cykl ten obejmować będzie 3 spotkania, które odbędą się w następujących terminach: 7-8 listopada, 28-29 listopada oraz 5-6 grudnia 2025 roku na terenie pasa nadmorskiego jednego z wymienionych powiatów (powiat: grodzki Świnoujście, kamieński, gryficki).
Wynajem klimatyzowanej sali wykładowej o powierzchni min. 250 m2 z możliwością zaciemnienia oraz możliwością podziału sali na dwie części za pomocą ruchomej ścianki działowej, wyposażonej w nagłośnienie (w tym min. 3 mikrofony bezprzewodowe), dwa laptopy, co najmniej dwa projektory multimedialne, co najmniej dwa ekrany do prezentacji multimedialnych, dwa flipcharty z kompletem pisaków, krzesła z pulpitem lub krzesła i stoły na potrzeby szkolenia dla grupy do 80 osób. Sala powinna być dostępna w godzinach 09:00-19:00 w pierwszym dniu oraz 9:00-13:00 w drugim dniu. Usługodawca zapewni również pracownika do obsługi informatycznej oraz dostęp do szerokopasmowego łącza internetowego w trakcie wynajmu sali.
Serwis kawowy w trakcie trwania szkolenia dla grupy 80 osób: kawa/herbata, cytryna oraz mleko/śmietanka do kawy – bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g) – jedno podanie każdego z dwóch dni – wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis kawowy w formie ciągłej.
Obiad w pierwszym dniu szkolenia (7 listopada, 28 listopada oraz 5 grudnia) składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki – min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml – wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu spotkania dla grupy 80 osób, składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g),
Strona 2 z 3
bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 7 rodzajów w ilości min. 60 g każdego rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju), dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa, herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane i soki owocowe, min. 1 litr) – wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu.
Nocleg dla uczestników szkolenia (80 osób) w pokojach 1, 2 lub 3 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym (noce 7-8 listopada, 28-29 listopada oraz 5-6 grudnia 2025 roku). Zamawiający oczekuje udostępnienia co najmniej 8 pokoi do pojedynczego wykorzystania.
Śniadanie w formie bufetu dla grupy 80 osób: ser – min. 3 rodzaje, łącznie min. 60 g, wędliny – wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min. 80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo – min. 2 rodzaje, bułki, ciasto – min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok – min. 300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
Zapewnienie bezpłatnej przestrzeni na zewnątrz(„na powietrzu”) na terenie obiektu Usługodawcy o powierzchni min. 500 m2 (do swobodnego przemieszczania się uczestników) na potrzeby organizacji zajęć praktycznych w każdym z trzech wskazanych powyżej terminów realizacji usługi.
Zapewnienie strzeżonego bezpłatnego parkingu na min. 40 pojazdów na terenie obiektu w każdym z trzech wskazanych powyżej terminów realizacji usługi.
branża Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo, konferencje
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: hotelarstwo , konferencje