Zlecenie 11558819 - Wynajem sali szkoleniowej, wykonanie usługi gastronomicznej...
Zamówienie 11558819 | |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-16 |
przedmiot zlecenia | Wynajem sali szkoleniowej, wykonanie usługi gastronomicznej i hotelowej w związku z organizacją cyklu trzech spotkań informacyjno- szkoleniowych pod wspólną nazwą Akademia Sołtysa. Szanowni Państwo, Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego (Wydział Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich) organizuje cykl spotkań informacyjno-szkoleniowych pn. „Akademia Sołtysa”. Cykl ten obejmować będzie 3 spotkania, które odbędą się w następujących terminach: 7-8 listopada, 28-29 listopada oraz 5-6 grudnia 2025 roku na terenie pasa nadmorskiego jednego z wymienionych powiatów (powiat: grodzki Świnoujście, kamieński, gryficki). Wynajem klimatyzowanej sali wykładowej o powierzchni min. 250 m2 z możliwością zaciemnienia oraz możliwością podziału sali na dwie części za pomocą ruchomej ścianki działowej, wyposażonej w nagłośnienie (w tym min. 3 mikrofony bezprzewodowe), dwa laptopy, co najmniej dwa projektory multimedialne, co najmniej dwa ekrany do prezentacji multimedialnych, dwa flipcharty z kompletem pisaków, krzesła z pulpitem lub krzesła i stoły na potrzeby szkolenia dla grupy do 80 osób. Sala powinna być dostępna w godzinach 09:00-19:00 w pierwszym dniu oraz 9:00-13:00 w drugim dniu. Usługodawca zapewni również pracownika do obsługi informatycznej oraz dostęp do szerokopasmowego łącza internetowego w trakcie wynajmu sali. Serwis kawowy w trakcie trwania szkolenia dla grupy 80 osób: kawa/herbata, cytryna oraz mleko/śmietanka do kawy – bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g) – jedno podanie każdego z dwóch dni – wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis kawowy w formie ciągłej. Obiad w pierwszym dniu szkolenia (7 listopada, 28 listopada oraz 5 grudnia) składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki – min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml – wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu spotkania dla grupy 80 osób, składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g), Strona 2 z 3 bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 7 rodzajów w ilości min. 60 g każdego rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju), dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa, herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane i soki owocowe, min. 1 litr) – wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu. Nocleg dla uczestników szkolenia (80 osób) w pokojach 1, 2 lub 3 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym (noce 7-8 listopada, 28-29 listopada oraz 5-6 grudnia 2025 roku). Zamawiający oczekuje udostępnienia co najmniej 8 pokoi do pojedynczego wykorzystania. Śniadanie w formie bufetu dla grupy 80 osób: ser – min. 3 rodzaje, łącznie min. 60 g, wędliny – wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min. 80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo – min. 2 rodzaje, bułki, ciasto – min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok – min. 300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zapewnienie bezpłatnej przestrzeni na zewnątrz(„na powietrzu”) na terenie obiektu Usługodawcy o powierzchni min. 500 m2 (do swobodnego przemieszczania się uczestników) na potrzeby organizacji zajęć praktycznych w każdym z trzech wskazanych powyżej terminów realizacji usługi. Zapewnienie strzeżonego bezpłatnego parkingu na min. 40 pojazdów na terenie obiektu w każdym z trzech wskazanych powyżej terminów realizacji usługi. |
branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | hotelarstwo, konferencje |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |