Zlecenie 7294247 - Wykonanie usługi cateringowej Przedmiotem zamówienia jest...
(zakończone) | Zamówienie 7294247|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-22 |
przedmiot zlecenia | Wykonanie usługi cateringowej Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej realizowanej w trakcie szkoleń organizo wanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu, organizowanych w Marszewie. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków łącznie dla 105 osób w dniach: 12.02.2020 r, 13.02.2020 r., 28.02.2020 r, każda grupa liczy 35 osób obejmujących: 2.1 Obiad dwudaniowy wraz z napojem dla uczestników ( w dniach 12.02.2020 r., 13.02.2020., 28.02.2020 r) po 35 osób na każdy dzień -zupa pomidorowa - 250 ml/osobę - karkówka z sosem pieczeniowym -150g/osobę, -surówka - 150g/osobę (co najmniej dwa rodzaje), -ziemniaki - co najmniej 150g/osobę (do wyboru), -sok (jabłkowy, pomarańczowy, czarna porzeczka) - 250 ml/osobę. Wykonawca z którym zostanie podpisana umowa na 3 dni przed świadczeniem usługi cateringowej przedstawi do wyboru przez zamawiającego propozycję co najmniej 3 rodzajów posiłków z których zamawiający wybierze jeden rodzaj posiłków. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |