Zlecenie 8410109 - Wiedza drogą do aktywnego udziału w tworzeniu prawa ...

   
Zamówienie 8410109 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-09-21
przedmiot zlecenia
Wiedza drogą do aktywnego udziału w tworzeniu prawa

Przedmiotem zamówienia jest dostępna dla osób z niepełnosprawnościami usług
a wynajęcia sali szkoleniowej z niezbędnym wyposażeniem technicznym, organizacji cateringu (obejmującego przerwy kawowe, 2 obiady i 1 kolację) oraz zapewnienie noclegu ze śniadaniem dla uczestników/-ek szkolenia. - Będą to 2 dni szkoleniowe (wynajem sali w godzinach 09:00-18:00). Każdego dnia w szkoleniu udział weźmie maksymalnie 13 uczestników/-czek + 2 trenerów/-ki. 1 nocleg dla uczestników/-ek. - Termin realizacji usługi: 1-2.10.2021 r. Wykonawca jest zobowiązany dokonać wstępnej rezerwacji w obiekcie w tym terminie. Zamawiający, w szczególnie uzasadnionych przypadkach (np. ze względu na sytuację epidemiologiczną lub rezygnacje uczestników), zastrzega sobie prawo do odwołania danego szkolenia lub zmiany jego terminu, o czym powiadomi Wykonawcę najpóźniej na 2 dni przed szkoleniem. W takim przypadku nowy termin Zamawiający ustali wspólnie z Wykonawcą, a realizacja szkolenia odbędzie się na warunkach zgodnych z przedstawioną ofertą Wykonawcy. Wielkość i dostępność sali: sala musi być dostosowana do potrzeb osób z niepełnosprawnościami i umożliwiać rozmieszczenie 13-osobowej grupy uczestników/-ek szkolenia i 2 trenerów/-ek z zachowaniem wymogów sanitarno-epidemiologicznych obowiązujących na czas realizacji szkolenia (Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi: maseczkę, rękawiczki jednorazowe, płyn dezynfekujący). Standard sali: sala musi spełniać wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniom, w których organizowane są szkolenia; musi mieć bezpośredni dostęp do światła dziennego, być posprzątana i zdezynfekowana. Sala i dojście do niej muszą być dostępne dla osób z niepełnosprawnościami (m.in. wejście pozbawione progu, szerokie drzwi – min. 90 cm). Wyposażenie sali: projektor multimedialny, ekran do projektora, Internet (Wi-Fi), flipchart z papierem i flamastrami, wieszaki na odzież wierzchnią, miejsca do siedzenia dla maks. 13 uczestników/-czek szkolenia oraz 2 trenerów/-ek. W bliskiej odległości od sali musi znajdować się toaleta dostosowana do potrzeb osób z niepełnosprawnościami. Wyposażenie sali musi być też zgodne z zał. nr 3. Wykonawca musi zapewnić osobę z obsługi do bieżącego rozwiązywania problemów technicznych. Usługa cateringowa: I dzień szkoleniowy – bufet kawowy (dostępny w przerwach), obiad i kolacja. II dzień szkoleniowy: – bufet kawowy (dostępny w przerwach), śniadanie, obiad. - Liczba korzystających – Projekt zakłada udział 12-15 uczestników/ czek (przeciętnie 13 osób) oraz 2 trenerów/-rek w szkoleniu w jednej sali. - Bufet kawowy – całodniowa lub uzupełniana w trakcie szkolenia: kawa, herbata, woda gazowana, niegazowana, mleko/śmietanka do kawy, cytryna, cukier, drobne słone i słodkie przekąski typu (mini kanapki na początku 1 dnia szkolenia, paluszki, kruche ciasteczka, owoce). Przerwa kawowa powinna być przygotowana na przyjazd uczestników/-ek szkolenia, nie później niż jedną godzinę przed rozpoczęciem szkolenia. Zorganizowana w miejscu zapewniającym swobodny dostęp dla uczestników/-czek, w tym również dla osób z niepełnosprawnościami. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na każdy dzień szkolenia osobno. - Śniadanie (w drugim dniu szkolenia): śniadanie na ciepło lub zimno w formie bufetu szwedzkiego lub serwowane z uwzględnieniem diet uczestników/-ek szkoleń. - Obiad (w pierwszym i drugim dniu szkolenia): zupa, drugie danie. Zapotrzebowanie na dania oraz ilość posiłków wegetariańskich, wegańskich lub innych diet będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 2 dni przed szkoleniem. - Kolacja (w pierwszym dniu szkolenia): kolacja na ciepło lub zimno w formie bufetu szwedzkiego lub serwowana z uwzględnieniem diet uczestników/-ek szkoleń. - Do wszystkich posiłków należy zapewnić napoje zimne i ciepłe do wyboru. - Nie dopuszcza się podania jednorazowej zastawy stołowej. Usługa noclegowa: Usługa będzie polegała na zapewnieniu noclegów wraz ze śniadaniem w pokojach maksymalnie 2 osobowych dla uczestników/-czek według zgłoszonego zapotrzebowania, o którym Zamawiający poinformuje realizatora usługi najpóźniej na 2 dni przed terminem szkolenia. Szacowana liczba uczestników/-ek szkolenia – planowo: 3-4 osoby/szkolenie (1. noc po pierwszym dniu szkoleniowym). Pokoje powinny być w standardzie nie mniejszym niż 3***, pokoje wyposażone w łazienkę, toaletę, z dostępem do Internetu i TV. Wykonawca zobowiązuje się do uwzględniania niepełnosprawności kwaterowanych gości przy doborze pokoi (w tym osób poruszających się na wózkach). Wykonawca zapewni minimum 1 pokój przystosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnościami (z uwzględnieniem możliwości przebywania w obiekcie osoby poruszającej się z psem przewodnikiem). Dojście do pokoi musi być w pełni dostępne. Jeżeli pokoje będą znajdowały się na wyższych kondygnacjach to winda do nich prowadząca musi mieć odpowiednie wymiary zawierać informacje głosowe i wizualne. Na panelu windy powinny znajdować się oznaczenia w alfabecie Braille’a. Przycisk oznaczający poziom, na którym znajduje się wyjście, musi być dodatkowo oznaczony kolorystycznie i dotykowo. Winda powinna być również wyposażona w lustra zapewniające bezpieczeństwo wyjazdu dla osób poruszających się na wózku, uchwyty i poręcze oraz udogodnienia dla osób słabosłyszących (np. pętla indukcyjna). Dodatkowe wymagania: do miejsca szkolenia musi być możliwość bezpośredniego dotarcia transportem publicznym ze stacji Warszawa Centralna lub Główna w czasie maks. 30 min. (włączając w to dojście na przystanki i przejazd). Przy połączeniu z przesiadką łączny czas nie może przekraczać 30 minut. Przy budynku, w którym znajduje się sala powinno znajdować się przynajmniej 1 miejsce parkingowe dla osób z niepełnosprawnościami spełniające wymagania budowlane (https://budowlaneabc.gov.pl/standardy-projektowania-budynkow-dla-osob-niepelnosprawnych/stanowiska-postojowe-dla-samochodow/wymiary-stanowisk-postojowych-przystosowanych-do-potrzeb-osob-z-niepelnosprawnosciami/) lub takie miejsca powinny znajdować się w pobliżu budynku. Wejście do budynku i do sali powinno być dostępne dla osób z niepełnosprawnościami (https://budowlaneabc.gov.pl/standardy-projektowania-budynkow-dla-osob-niepelnosprawnych/budynek/strefa-wejscia/strefa-wejscia/) Zamawiający zastrzega sobie prawo do weryfikacji obiektów pod kątem dostępności dla osób z niepełnosprawnościami. Akceptując warunki zamówienia Wykonawca wyraża na to zgodę. Oferty dot. obiektów niespełniających warunku dostępności nie będą brane pod uwagę, ponieważ nie spełniają warunków zamówienia. Zamawiający wymaga od Wykonawcy dokonania wstępnej rezerwacji sali szkoleniowej we wskazanym obiekcie i podania kontaktu bezpośrednio do tego obiektu w celu potwierdzenia rezerwacji. Akceptując warunki zamówienia Wykonawca wyraża na to zgodę. Oferty niespełniające tego warunku nie będą brane pod uwagę, ponieważ nie spełniają warunków zamówienia. Stawki jednostkowe usług nie mogą przekraczać stawek, o których mowa w zał. nr 3. Na 2 dni przed terminem szkolenia Zamawiający przekaże Wykonawcy program, na podstawie którego określone zostaną godziny posiłków, liczba uczestników/-ek, oraz pozostałe kwestie organizacyjne. W przypadkach niezależnych od Zamawiającego (na przykład choroby uczestnika/-czki, skutkującej jego/jej nieobecnością na szkoleniu) Wykonawcy będzie przysługiwała zapłata w wysokości odpowiadającej liczbie wykorzystanych posiłków i przerw kawowych. Zamawiający nie może takiej sytuacji wykluczyć, ale zakłada, że będzie występować niezwykle rzadko lub wcale. Zamawiający w ramach Projektu ma zagwarantowane finansowanie wyłącznie na faktycznie zrealizowane szkolenia. W związku z tym Wykonawca będzie obciążał Zamawiającego za faktycznie zrealizowaną usługę. W przypadkach niezależnych od Zamawiającego (na przykład choroby uczestnika/-czki, skutkującej jego/jej nieobecnością na szkoleniu) Wykonawcy będzie przysługiwała zapłata w wysokości odpowiadającej liczbie wykorzystanych noclegów, posiłków i przerw kawowych. Zamawiający nie może takiej sytuacji wykluczyć, ale zakłada, że będzie występować niezwykle rzadko lub wcale. Waluta, w jakiej będą prowadzone rozliczenia związane z realizacją niniejszego zamówienia oraz warunki płatności: Rozliczenia związane z realizacją niniejszego zamówienia będą prowadzone w polskich złotych (PLN) na zakończenie usługi. Wynagrodzenie zostanie obliczone na podstawie cen jednostkowych zawartych w Formularzu oferty (kolumna C w tabeli) oraz liczby korzystających z poszczególnych usług. Płatność zostanie dokonana w terminie do 14 dni od daty otrzymania przez Zamawiającego prawidłowo wystawionej przez Wykonawcę faktury VAT za wykonane usługi. Zamawiający zobowiązuje się wypłacić Wykonawcy wynagrodzenie za wykonaną usługę z zastrzeżeniem dostępności środków na finansowanie działań realizowanych w projekcie. Opóźnienie w płatności wynikające ze zwłoki w otrzymaniu przez Zamawiającego środków finansowych na realizację projektu od Instytucji Wdrażającej nie będzie przedmiotem roszczeń ze strony Wykonawcy. Finansowanie: Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Projektu „Mocna NGO”, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój, Oś priorytetowa Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Nazwa Działania: 2.16 Usprawnienie procesu stanowienia prawa.Przedmiotem zamówienia jest dostępna dla osób z niepełnosprawnościami usługa wynajęcia sali szkoleniowej z niezbędnym wyposażeniem technicznym, organizacji cateringu (obejmującego przerwy kawowe, 2 obiady i 1 kolację) oraz zapewnienie noclegu ze śniadaniem dla uczestników/-ek szkolenia. - Będą to 2 dni szkoleniowe (wynajem sali w godzinach 09:00-18:00). Każdego dnia w szkoleniu udział weźmie maksymalnie 13 uczestników/-czek + 2 trenerów/-ki. 1 nocleg dla uczestników/-ek. - Termin realizacji usługi: 1-2.10.2021 r. Wykonawca jest zobowiązany dokonać wstępnej rezerwacji w obiekcie w tym terminie. Zamawiający, w szczególnie uzasadnionych przypadkach (np. ze względu na sytuację epidemiologiczną lub rezygnacje uczestników), zastrzega sobie prawo do odwołania danego szkolenia lub zmiany jego terminu, o czym powiadomi Wykonawcę najpóźniej na 2 dni przed szkoleniem. W takim przypadku nowy termin Zamawiający ustali wspólnie z Wykonawcą, a realizacja szkolenia odbędzie się na warunkach zgodnych z przedstawioną ofertą Wykonawcy. Wielkość i dostępność sali: sala musi być dostosowana do potrzeb osób z niepełnosprawnościami i umożliwiać rozmieszczenie 13-osobowej grupy uczestników/-ek szkolenia i 2 trenerów/-ek z zachowaniem wymogów sanitarno-epidemiologicznych obowiązujących na czas realizacji szkolenia (Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi: maseczkę, rękawiczki jednorazowe, płyn dezynfekujący). Standard sali: sala musi spełniać wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniom, w których organizowane są szkolenia; musi mieć bezpośredni dostęp do światła dziennego, być posprzątana i zdezynfekowana. Sala i dojście do niej muszą być dostępne dla osób z niepełnosprawnościami (m.in. wejście pozbawione progu, szerokie drzwi – min. 90 cm). Wyposażenie sali: projektor multimedialny, ekran do projektora, Internet (Wi-Fi), flipchart z papierem i flamastrami, wieszaki na odzież wierzchnią, miejsca do siedzenia dla maks. 13 uczestników/-czek szkolenia oraz 2 trenerów/-ek. W bliskiej odległości od sali musi znajdować się toaleta dostosowana do potrzeb osób z niepełnosprawnościami. Wyposażenie sali musi być też zgodne z zał. nr 3. Wykonawca musi zapewnić osobę z obsługi do bieżącego rozwiązywania problemów technicznych. Usługa cateringowa: I dzień szkoleniowy – bufet kawowy (dostępny w przerwach), obiad i kolacja. II dzień szkoleniowy: – bufet kawowy (dostępny w przerwach), śniadanie, obiad. - Liczba korzystających – Projekt zakłada udział 12-15 uczestników/ czek (przeciętnie 13 osób) oraz 2 trenerów/-rek w szkoleniu w jednej sali. - Bufet kawowy – całodniowa lub uzupełniana w trakcie szkolenia: kawa, herbata, woda gazowana, niegazowana, mleko/śmietanka do kawy, cytryna, cukier, drobne słone i słodkie przekąski typu (mini kanapki na początku 1 dnia szkolenia, paluszki, kruche ciasteczka, owoce). Przerwa kawowa powinna być przygotowana na przyjazd uczestników/-ek szkolenia, nie później niż jedną godzinę przed rozpoczęciem szkolenia. Zorganizowana w miejscu zapewniającym swobodny dostęp dla uczestników/-czek, w tym również dla osób z niepełnosprawnościami. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na każdy dzień szkolenia osobno. - Śniadanie (w drugim dniu szkolenia): śniadanie na ciepło lub zimno w formie bufetu szwedzkiego lub serwowane z uwzględnieniem diet uczestników/-ek szkoleń. - Obiad (w pierwszym i drugim dniu szkolenia): zupa, drugie danie. Zapotrzebowanie na dania oraz ilość posiłków wegetariańskich, wegańskich lub innych diet będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 2 dni przed szkoleniem. - Kolacja (w pierwszym dniu szkolenia): kolacja na ciepło lub zimno w formie bufetu szwedzkiego lub serwowana z uwzględnieniem diet uczestników/-ek szkoleń. - Do wszystkich posiłków należy zapewnić napoje zimne i ciepłe do wyboru. - Nie dopuszcza się podania jednorazowej zastawy stołowej. Usługa noclegowa: Usługa będzie polegała na zapewnieniu noclegów wraz ze śniadaniem w pokojach maksymalnie 2 osobowych dla uczestników/-czek według zgłoszonego zapotrzebowania, o którym Zamawiający poinformuje realizatora usługi najpóźniej na 2 dni przed terminem szkolenia. Szacowana liczba uczestników/-ek szkolenia – planowo: 3-4 osoby/szkolenie (1. noc po pierwszym dniu szkoleniowym). Pokoje powinny być w standardzie nie mniejszym niż 3***, pokoje wyposażone w łazienkę, toaletę, z dostępem do Internetu i TV. Wykonawca zobowiązuje się do uwzględniania niepełnosprawności kwaterowanych gości przy doborze pokoi (w tym osób poruszających się na wózkach). Wykonawca zapewni minimum 1 pokój przystosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnościami (z uwzględnieniem możliwości przebywania w obiekcie osoby poruszającej się z psem przewodnikiem). Dojście do pokoi musi być w pełni dostępne. Jeżeli pokoje będą znajdowały się na wyższych kondygnacjach to winda do nich prowadząca musi mieć odpowiednie wymiary zawierać informacje głosowe i wizualne. Na panelu windy powinny znajdować się oznaczenia w alfabecie Braille’a. Przycisk oznaczający poziom, na którym znajduje się wyjście, musi być dodatkowo oznaczony kolorystycznie i dotykowo. Winda powinna być również wyposażona w lustra zapewniające bezpieczeństwo wyjazdu dla osób poruszających się na wózku, uchwyty i poręcze oraz udogodnienia dla osób słabosłyszących (np. pętla indukcyjna). Dodatkowe wymagania: do miejsca szkolenia musi być możliwość bezpośredniego dotarcia transportem publicznym ze stacji Warszawa Centralna lub Główna w czasie maks. 30 min. (włączając w to dojście na przystanki i przejazd). Przy połączeniu z przesiadką łączny czas nie może przekraczać 30 minut. Przy budynku, w którym znajduje się sala powinno znajdować się przynajmniej 1 miejsce parkingowe dla osób z niepełnosprawnościami spełniające wymagania budowlane (https://budowlaneabc.gov.pl/standardy-projektowania-budynkow-dla-osob-niepelnosprawnych/stanowiska-postojowe-dla-samochodow/wymiary-stanowisk-postojowych-przystosowanych-do-potrzeb-osob-z-niepelnosprawnosciami/) lub takie miejsca powinny znajdować się w pobliżu budynku. Wejście do budynku i do sali powinno być dostępne dla osób z niepełnosprawnościami (https://budowlaneabc.gov.pl/standardy-projektowania-budynkow-dla-osob-niepelnosprawnych/budynek/strefa-wejscia/strefa-wejscia/) Zamawiający zastrzega sobie prawo do weryfikacji obiektów pod kątem dostępności dla osób z niepełnosprawnościami. Akceptując warunki zamówienia Wykonawca wyraża na to zgodę. Oferty dot. obiektów niespełniających warunku dostępności nie będą brane pod uwagę, ponieważ nie spełniają warunków zamówienia. Zamawiający wymaga od Wykonawcy dokonania wstępnej rezerwacji sali szkoleniowej we wskazanym obiekcie i podania kontaktu bezpośrednio do tego obiektu w celu potwierdzenia rezerwacji. Akceptując warunki zamówienia Wykonawca wyraża na to zgodę. Oferty niespełniające tego warunku nie będą brane pod uwagę, ponieważ nie spełniają warunków zamówienia. Stawki jednostkowe usług nie mogą przekraczać stawek, o których mowa w zał. nr 3. Na 2 dni przed terminem szkolenia Zamawiający przekaże Wykonawcy program, na podstawie którego określone zostaną godziny posiłków, liczba uczestników/-ek, oraz pozostałe kwestie organizacyjne. W przypadkach niezależnych od Zamawiającego (na przykład choroby uczestnika/-czki, skutkującej jego/jej nieobecnością na szkoleniu) Wykonawcy będzie przysługiwała zapłata w wysokości odpowiadającej liczbie wykorzystanych posiłków i przerw kawowych. Zamawiający nie może takiej sytuacji wykluczyć, ale zakłada, że będzie występować niezwykle rzadko lub wcale. Zamawiający w ramach Projektu ma zagwarantowane finansowanie wyłącznie na faktycznie zrealizowane szkolenia. W związku z tym Wykonawca będzie obciążał Zamawiającego za faktycznie zrealizowaną usługę. W przypadkach niezależnych od Zamawiającego (na przykład choroby uczestnika/-czki, skutkującej jego/jej nieobecnością na szkoleniu) Wykonawcy będzie przysługiwała zapłata w wysokości odpowiadającej liczbie wykorzystanych noclegów, posiłków i przerw kawowych. Zamawiający nie może takiej sytuacji wykluczyć, ale zakłada, że będzie występować niezwykle rzadko lub wcale. Waluta, w jakiej będą prowadzone rozliczenia związane z realizacją niniejszego zamówienia oraz warunki płatności: Rozliczenia związane z realizacją niniejszego zamówienia będą prowadzone w polskich złotych (PLN) na zakończenie usługi. Wynagrodzenie zostanie obliczone na podstawie cen jednostkowych zawartych w Formularzu oferty (kolumna C w tabeli) oraz liczby korzystających z poszczególnych usług. Płatność zostanie dokonana w terminie do 14 dni od daty otrzymania przez Zamawiającego prawidłowo wystawionej przez Wykonawcę faktury VAT za wykonane usługi. Zamawiający zobowiązuje się wypłacić Wykonawcy wynagrodzenie za wykonaną usługę z zastrzeżeniem dostępności środków na finansowanie działań realizowanych w projekcie. Opóźnienie w płatności wynikające ze zwłoki w otrzymaniu przez Zamawiającego środków finansowych na realizację projektu od Instytucji Wdrażającej nie będzie przedmiotem roszczeń ze strony Wykonawcy. Finansowanie: Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Projektu „Mocna NGO”, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój, Oś priorytetowa Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Nazwa Działania: 2.16 Usprawnienie procesu stanowienia prawa.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55110000, 55120000, 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10439697 2024-04-17
godz. 12:00
Wielkopolskie Zapytanie ofertowe na organizację szkolenia wraz z zapewnieniem noclegu dla pracowników Wielkopolskiego Funduszu Rozwoju sp. z o.o. oraz Pośredników Finansowych
10430930 2024-04-19
godz. 10:00
Dolnośląskie TPR.0801.1.2024 Przygotowanie i wygłoszenie prelekcji podczas konferencji pt. „Od doboru odmiany po nawożenie”, która odbędzie się w dniu 10 maja 2024r., w godzinach od 9:30 do 14:3...
10438973 2024-04-23
godz. 10:00
Małopolskie Zapewnienie kompleksowej obsługi gastronomicznej oraz handlowej (stoiska z żywnością, napojami, alkoholem do 3,5%, zabawkami, balonami, biżuterią oraz innym asortymentem) oraz świadcz...
10463210 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie Dzierżawa na okres do 3 m-cy części nieruchomości z przeznaczeniem na ustawienie pawilonów gastronomicznych/food trucków oraz roweru gastronomicznego
10449454 2024-04-24
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usługi obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie 1 (jednego) szkolenia, które odbędzie się w formie stacjonarnej w ośrodku szkoleniowym/ obiekcie konferencyjnym lub inn...
10375054 2024-04-24
godz. 15:30
Dolnośląskie Najem Nieruchomości, stanowiącej lokal użytkowy z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny, położony w muszli koncertowej w Parku Miejskim w Złotym Stoku
10458642 2024-04-26
godz. 09:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby organizacji 58. Ogólnopolskiego Festiwalu Kapel i Śpiewaków Ludowych w Kazimierzu Dolnym Część 1: ZADANIE 1 Usługa caterin...
10455728 2024-04-26
godz. 10:00
Dolnośląskie BZP.2711.24.2024.MP „Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby konferencji X. Międzynarodowe Warsztaty Fizyki Powierzchni IWSP-2024”. 1. Rodzaj zamówienia: usługa.2. Przedmiotem um...
10462847 2024-04-30
godz. 10:00
Śląskie wynajem lokalu użytkowego w celu prowadzenia działalności gastronomicznej w sezonie letnim 2024 na terenie Ośrodka Rekreacyjno-Wypoczynkowego Rolna w Katowicach przy ulicy Nasypowej 65.
10478375 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 11.06.2024 do 23.06.2024 r. w Ustce, województwo pomorskie, powi...