Zlecenie 11553922 - W związku z realizacją projektu nr...
Zamówienie 11553922 | |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-14 |
przedmiot zlecenia | W związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-B533/24 pn. „Rozszerzenie działalności firmy GastroVip usługi gastronomiczne Michał Socha w sektorze HoReCa w regionie mazowieckim poprzez wdrożenie w wyniku projektu innowacyjnych produktów i usług gastronomicznych.”, w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności”, nr w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności, GastroVip usługi gastronomiczne Michał Socha ogłasza postępowanie na wybór Wykonawcy/ów zamówienia polegającego na dostawie, następujących urządzeń: ● Zadanie 1 Termiczna Stacja Kulinarna (1 szt.) ● Zadanie 2 Stacja do livecookingu (1 szt.) ● Zadanie 3 Urządzenie do gotowania próżniowego (1 szt.) ● Zadanie 4 Piec gastronomiczny (1 szt.) ● Zadanie 5 Zestaw kuchenek indukcyjnych (4 sztuki) Zamawiający, ze względu na specyfikę przedmiotu zamówienia, podał opis przedmiotu zamówienia ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie ofert równoważnych o parametrach techniczno-użytkowych nie gorszych ni Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-B533/24 - Rozszerzenie działalności firmy GastroVip usługi gastronomiczne Michał Socha w sektorze HoReCa w regionie mazowieckim poprzez wdrożenie w wyniku projektu innowacyjnych produktów i usług gastronomicz. |
branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego, akcesoria gospodarstwa domowego |
kody CPV | 39221000, 39312000, 39314000, 39315000, 42214100 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |