Zlecenie 8064128 - W poszukiwaniu modelowych rozwiązań 1. Przedmiotem...

   
Zamówienie 8064128 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-04-07
przedmiot zlecenia
W poszukiwaniu modelowych rozwiązań

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wsp
omaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 1 – sukcesywna dostawa pieczywa, wymienionego i opisanego w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 2 – sukcesywna dostawa mleka, produktów mlecznych i innych artykułów żywnościowych, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 3 – sukcesywna dostawa różnych produktów żywnościowych, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 4 – sukcesywna dostawa warzyw i owoców, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 5 – sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i innych tłuszczy, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 6 – sukcesywna dostawa ryb i mrożonek, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3200000, 15000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podlaskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10449780 2024-04-25
godz. 09:00
Podkarpackie Dostawa różnych produktów spożywczych w 2 pakietach- powtórzenie Część 1: Pieczywo - 9 pozycji asortymentowych szczegółowo opisanych w zał. 2 - OPZ Część 2: Nabiał- 40 po...
10456162 2024-04-26
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawy oleju spożywczego na potrzeby Jednostek Organizacyjnych Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Olsztynie D/KW.2232.1.2024.MS
10465648 2024-04-29
godz. 08:00
Podkarpackie Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Dębicy i Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie Część 1: PRZYPRAWY,SOSY ZIMNE,KAWA,HERBATA,PRODUKTY SOJOWE,WARZYWA PRZETWORZONE,WARZ...
10473425 2024-04-30
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw oraz owoców, warzyw mrożonych, pierogów Część 1: Część 1 – świeże owoce i warzywa; Część 2: Część 2 – owoce i warzywa...
10465307 2024-04-30
godz. 10:00
Wielkopolskie Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wody mineralnej dla Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu i jednostek jej podległych, Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cybe...
10458386 2024-04-30
godz. 11:00
Lubelskie Przedmiotem zamówienia jest zakup pieczywa i art. piekarniczych, w ramach którego należy realizować sukcesywnedostawy pieczywa i art. piekarniczych do jednostek organizacyjnych Powiatu C...
10477250 2024-05-02
godz. 09:00
Mazowieckie Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich (nabiału) wraz z transportem i rozładunkiem - RWT/OMLN/272/REG/08/2024 -
10491785 2024-05-06
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w postaci przerwy kawowej wraz z dowozem oraz dwudaniowego obiadu z napojem wraz z dowozem, w każdy dzień szkoleń odbywając...
10457136 2024-05-08
godz. 08:00
Dolnośląskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części na potrzeby Zakładu Aktywności Zawodowej w Świerzawie (mrożonki, artykuły ogólnospożywcze) Część 1: Część I...
10451083 2024-05-22
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego zamawiające mięsa, wędlin oraz podrobów:Część 1 - MIĘSO I PODROBY WIEPRZOWECzęść 2 - WĘDLINY WIEPRZOWEC...