Zlecenie 7274338 - usługi cateringowe dla uczestników projektu Wykonawca...

   
Zamówienie 7274338 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
usługi cateringowe dla uczestników projektu

Wykonawca dostarcza posiłki do Szkoły Podstawowej w Krzęcinie zgodnie z harmonogram
em prowadzonych zajęć pozalekcyjnych. Posiłki gorące dostarczane będą sukcesywnie w ilości maksymalnie ok. 26 szt. (dziennie) zgodnie z zamówieniami w dniach realizacji zajęć w szkole max. 5 x w tygodniu o wyznaczonych porach dnia.
Posiłki należy dostarczyć do miejsca wskazanego przez Zamawiającego w określonych godzinach, co najmniej na 15 min. przed planowanym posiłkiem (godzina dostawy zostanie ustalona indywidualnie z Wykonawcą, po przedstawieniu szczegółowego harmonogramu zajęć). Cel zamówienia Zapewnienie posiłku uczestnikom projektu "Nowoczesna Szkoła - kompetentny Uczeń". Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Nowoczesna Szkoła - kompetentny Uczeń” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
2. Projekt przewiduje zamówienie dla średnio ok. 12 do 26 posiłków dziennie. Liczby posiłków w danym dniu są różne ze względu na liczbę prowadzonych zajęć w danym dniu.
3. Usługodawca będzie zobowiązany do dowiezienia obiadów na miejsce realizacji projektu tj. ul. Pogodna 4, 73 – 231 Krzęcin zgodnie z harmonogramem zajęć. Szczegółowy harmonogram zostanie ustalany z Wykonawcą, którego oferta okaże się najkorzystniejsza.
4. Zamawiający zastrzega sobie możliwość nie podjęcia, przerwania współpracy
z wykonawcą usług cateringowych bez skutków prawnych – w przypadku nie uzyskania zgody, ze strony Instytucji Zarządzającej na finansowanie jakiegokolwiek etapu realizacji projektu.
5. Usługa cateringu obejmująca „ciepły posiłek” powinna spełniać następujące wymagania:
a) jadłospis powinien być urozmaicony,
b) Zamawiający zastrzega sobie prawo do okresowej kontroli w zakresie zgodności wydawanych posiłków z wymogami Zamawiającego pod względem wagowym
i ilościowym, a także pod kątem temperatury wydawanych potraw,
c) Zamawiający zastrzega sobie także możliwość zamówienia w zależności od potrzeb kilku obiadów dietetycznych np. wegetariańskich, diabatycznych lub dla alergików,
d) posiłek powinien składać się co najmniej z:
- zupa minimum 450 ml wraz z wkładką mięsną i pieczywem, lub
- drugie danie: I opcja: mięso/lub filetowana ryba min. 130 g, ziemniaki/ryż/kasza/frytki
minimum 150g oraz warzywa, surówki minimum 150g, lub
- drugie danie: II opcja: dania mączne np.: pierogi min. 8 szt. lub kluski/kopytka/pyzy min. 200 g. lub placki ziemniaczane z sosem min. 4 szt., naleśniki min. 3 szt. w każdym przypadku wraz z surówkami/warzywami – nie częściej niż trzy razy w tygodniu.

6. Obiad musi być wyporcjowany dla każdego Uczestnika/ Uczestniczki i podany na ciepło, w pojemniku termoizolacyjnym, z kompletem sztućców jednorazowych lub w termosach, za wydawanie posiłku w termosach odpowiedzialny będzie pracownik szkoły.
7. Dostarczane posiłki powinny być należytej jakości i być przydatne do spożycia zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami.
8. Dostarczane posiłki powinny być gorące i estetycznie podane.
9. Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z przepisami prawa w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia
3 stycznia 2017 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. z 2019 r. poz. 1252 ze zm.).
10. Dokładny termin, godzina dostarczenia posiłku będzie ustalana indywidualnie
z dostawcą w zależności od rozkładu zajęć uczestników projektu.
11. Wykonawca musi zapewnić różnorodność posiłków.
12. Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z zasadami zdrowego żywienia.
13. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant. Wykonawca zobowiązuje się przygotować posiłki z produktów zakupionych we własnym zakresie, wysokiej jakości bez dodatków preparatów zastępczych, preparatów zwiększających objętość i innych wpływających na zmianę smaku, zapachu, konsystencji potraw itp.
14. Wykonawca ma obowiązek przestrzegania zasad higieny przy sporządzaniu
i dystrybucji posiłków i utrzymanie odpowiedniej temperatury posiłków oraz przewozu pojazdem i w przystosowanych do tego celu termosach lub termicznych opakowaniach jednorazowych. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia
i odbioru termosów.
15. Usługa cateringowa wykonywana będzie w okresie od 24 lutego 2020 r. do 28 lutego 2021 r.
16. Zamawiający deklaruje nawiązanie współpracy na podstawie umowy zlecenia.
17. Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić ilość posiłków zgodzie
z zapotrzebowaniem Zamawiającego na dany dzień z zastrzeżeniem, że dane co do ilości posiłków Zamawiający zgłosi nie później niż do godz. 10.00 w dzień realizacji usługi.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10382057 2024-04-05
godz. 09:30
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezreal...
10367292 2024-04-05
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług cateringowych dla uczestników spotkań organizowanych przez Państwowy Instytut Geologiczny – Państwowy Instytut Badawczy Część 1: Przedmiotem zamówienia jest ś...
10399837 2024-04-12
godz. 10:00
Pomorskie Prowadzenie żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina (OW Czarlina) 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypocz...
10399819 2024-04-12
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usługi żywienia na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Rypinie ZP/TP -2/2024
10399959 2024-04-13
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10457186 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Wycieczka do Krakowa 1. Wykonawca zorganizuje wycieczkę do Krakowa, czas wizyty 2 dni ( jeden nocleg), a weźmie w niej udział 15 osób ( +/- 2 osoby) . Wycieczka będzie zrealizowana w d...
10458275 2024-04-26
godz. 10:00
Wielkopolskie Przygotowywanie i dostarczanie obiadów dla dzieci przedszkolnych i szkolnych w Zespole Szkół w Osiecznej w roku 2024 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest przygotowywanie i dostarc...
10469202 2024-04-28
godz. 23:59
Śląskie Śląskie Centrum Profilaktyki i Psychoterapii realizujące projekt pn. „Strefa Transformacji w Rudzie Śląskiej 2.0” dla Priorytetu: FESL.10.00 – Fundusze Europejskie na transformacj...
10467621 2024-04-30
godz. 13:00
Śląskie Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca w Wodzisławiu Śląskim” Przedmiotem zamówienia jest:a) sporządzanie całodzien...
10487018 2024-05-06
godz. 10:00
Podkarpackie Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę usługi całodziennego żywienia Pacjentów ( z wyłączeniem płynów do picia ) ora...