Zlecenie 7581071 - Usługa wykonania i dostarczania posiłków w formie...
(zakończone) | Zamówienie 7581071|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-07-08 |
przedmiot zlecenia | Usługa wykonania i dostarczania posiłków w formie cateringu do Żłobka Gminnego w Gąsawach Plebańskich. Wykonanie i dostarczanie posiłków w formie cateringu gotowych potraw dla dzieci w wieku od 6 miesięcy do 3 lat do Żłobka Gminnego w Gąsawach Plebańskich adres: Gąsawy Plebańskie 48b, 26-502 Jastrząb w okresie 01.09.2020 r. - 3 01.08.2021 r. Kod CPV zamówienia: 15894200-3 Posiłki gotowe. 3. Szczegóły zamówienia • Catering obejmuje pełne wyżywienie dla 25 dzieci w wieku od 6 mieś, do 3 lat w okresie 01.09.2020 r. - 31.08.2021 r. tj. - śniadanie - do 25 posiłków dziennie - II śniadanie- do 25 posiłków - obiad (2 dania) - do 25 posiłków dziennie - podwieczorek - do 25 posiłków dziennic. • Ilość wydawanych posiłków uzależniona będzie od frekwencji dzieci w żłobku. • O liczbie wydawanych posiłków w danym dniu Wykonawca informowany będzie na bieżąco do godziny 8.10 danego dnia. W oparciu o uzyskane informacje Wykonawca dostarczać będzie określoną liczbę posiłków. ® Posiłki Wykonawca dostarczać będzie własnym transportem, w specjalistycznych, jednorazowych pojemnikach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw. • Wykonawca zobowiązuje się dostarczać posiłki w godzinach ustalonych w umowie. • Jadłospis, zawierający informację na temat wartości kalorycznej posiłków, układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni roboczych (2 tygodnie) i dostarczany Zamawiającemu do zatwierdzenia na 5 dni przed okresem jego obowiązywania. • Dzienny jadłospis obejmuje: pierwszy, drugi posiłek: śniadanie: chleb lub bułki, płatki zbożowe, jaja, zupy mleczne, wędliny, dżemy, miód, mleko i jego przetwory, sery itp., herbata, kakao, sok. trzeci posiłek: pożywna zupa, drugie danie, kompot lub sok, Pod pojęciem pożywnej zupy należy rozumieć zupę z tzw. mięsną wkładką podaną ze świeżym pieczywem bez ograniczenia ilościowego. Pod pojęciem drugie danie należy rozumieć posiłek mięsny/rybny z urozmaiconymi surówkami lub gotowanymi jarzynami. Do mięsa zamiennie mogą być podawane ziemniaki, kasze, ryż lub makaron. Drugie danie mogą stanowić również pierogi, naleśniki, kopytka, makaron z sosem i krokiety itp. czwarty posiłek: podwieczorek: owoce, bulka słodka, bułka lub chleb, dżemy, miód, herbata, kakao, sok. • Wykonawca zobowiązany jest do zachowania diet pokarmowych w zależności od indywidualnych potrzeb dzieci. zgodnie z informacją otrzymaną od Zamawiającego. • Zamawiający ma prawo dokonywania zmian w jadłospisie przedstawionym przez Wykonawcę. • Wykonawca zapewnia mycie i dezynfekcje we własnych pomieszczeniach termosów i pojemników, w których będą dostarczane posiłki. • Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez Wykonawcę podczas wykonania przedmiotu zamówienia. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 15894200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |