Zlecenie 7330442 - Usługa transportowo-gastronomiczna podczas...
(zakończone) | Zamówienie 7330442|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-02-11 |
przedmiot zlecenia | Usługa transportowo-gastronomiczna podczas międzynarodowego spotkania tematycznego, organizowanego w terminie 10-12.03.2020 r. w r amach projektu Ulepszenie instrumentów polityki dedykowanej rozwojowi systemu innowacji MŚP poprzez wdrożenie rozwiązań przemysłu 4.0 INNO PROVEMENT (Interreg Europa). Celem spotkania jest wymiana wiedzy i doświadczeń na temat modeli badania dojrzałości firm z sektora MŚP do wdrożenia rozwiązań Przemysłu 4.0 między przedstawicielami partnerów Projektu INNO PROVEMENT z 7 krajów europejskich (Grecja, Polska, Czechy, Węgry, Włochy, Portugalia, Finlandia). Usługa transportowo-gastronomiczna obejmuje: 1. Transport dla ok. 35 osób na trasie: • 11.03.2020 r.: Łódź ul. Piotrkowska 148/150 - Łódź, al. Kościuszki 3 - Łódź ul. Piotrkowska 148/150; • 12.03.2020 r.: Łódź ul. Piotrkowska 148/150- Łódź, ul. Składowa 35 - Łódź, al. Piotrkowska 148/150. 2. Wyżywienie dla ok. 35 osób: • 10.03.2020 r. kolacja w restauracji umiejscowionej w promieniu do 1500 metrów od al. Piłsudskiego 8 serwująca tradycyjne dania kuchni polskiej; • 11.03.2020 r. kolacja w restauracji umiejscowionej w promieniu do 500 metrów od al. Piłsudskiego 8; • 12.03.2020 r. lunch w restauracji umiejscowionej w promieniu do 500 metrów od al. Piłsudskiego 8. II. Wspólny słownik zamówień (CPV) 79952000-2 III. Zadania po stronie Wykonawcy 1) Zorganizowanie usługi transportowej autokarami niskoemisyjnymi dla uczestników spotkania w ramach w/w projektu w miejscach i terminach wskazanych poniżej: • 11.03.2020 r.: o 15.15 odjazd: Łódź, ul. Piotrkowska 148/150 (Red Tower) o 15.30 przyjazd: Łódź, al. Kościuszki 3 o 17.00 odjazd: Łódź, al. Kościuszki 3 o 17.15 przyjazd: Łódź, ul. Piotrkowska 148/150 (Red Tower) • 12.03.2020 r.: o 9.00 odjazd: Łódź, ul. Piotrkowska 148/150 (Red Tower) o 09.30 przyjazd: Łódź, ul. Składowa 35 o 11.45 odjazd: Łódź, ul. Składowa 35 o 12.00 przyjazd: Łódź, ul. Piotrkowska 148/150 (Red Tower) Autobus/bus powinien być niskoemisyjny (norma ekologiczna Euro 5 lub 6), wyposażony w pasy bezpieczeństwa, klimatyzację, mikrofon i nagłośnienie, min. 35-osobowy. W ykonawca zobowiązany jest do zapewnienia posiadania wszelkich uprawnień do wykonywania odpłatnego transportu drogowego, stosownie do treści ustawy z dnia 06 września 2001 r. o transporcie drogowym (Dz.U. 2019 r. poz. 58), a ponadto posiadania aktualnej i ważnej polisy ubezpieczeniowej OC i NW w zakresie ryzyka wynikającego z prowadzonej działalności. Zamawiający zastrzega, że zmianie mogą ulec godziny wykonywanej usługi, przy czym nie będzie to miało wpływu na jej wymiar czasowy. Zamawiający potwierdzi trasę przejazdu oraz ostateczne godziny jej wykonania na siedem dni przed wykonaniem usługi (zarówno w dniu 11 jak i 12.03.2020). W przypadku braku ww. potwierdzenia, usługa zostaje odwołana bez poniesienia żadnych kosztów ze strony Zamawiającego. 2) Zorganizowanie usługi gastronomicznej dla uczestników wizyty studyjnej w/w projektu w miejscach i terminach wskazanych poniżej: 10.03.2020: Uroczysta kolacja dla ok. 35 osób w restauracji oferującej tradycyjne dania kuchni polskiej umiejscowionej w promieniu do 1500 metrów od al. Piłsudskiego 8 w Łodzi. Kolacja zasiadana, w restauracji o wysokim standardzie świadczonych usług tj. posiadającej wyszkolony personel, szeroką funkcjonalność pomieszczeń, gdzie zachowana jest czystość zarówno w części restauracyjnej jak i łazienkach ogólnodostępnych dla uczestników kolacji, będącej w stanie zaoferować wybór dań menu do ostatecznego wyboru przez Zamawiającego przed planowaną kolacją. Kolacja odbędzie się w godz. 19.30 - 22.00. Zamawiający zastrzega możliwość dokonania rezerwacji w krótszym przedziale czasowym. Przez dobrze wyszkolony personel Zamawiający rozumie nie mniej niż 2 osoby o minimum 3 letnim doświadczeniu zawodowym na stanowisku kelnera i ze znajomością języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację z uczestnikami. Zamawiający oczekuje zapewnienia przez Wykonawcę wysokiego poziomu i jakości realizacji przedmiotu zamówienia, w sposób odpowiadający prestiżowi i międzynarodowemu charakterowi spotkania realizowanego przez Zamawiającego. Kolacja powinna mieć miejsce w wyodrębnionej do tego celu sali restauracyjnej. Wykonawca zapewni uczestnikom spotkania możliwość wyboru dań mięsnych jak również wegańskich i jarskich (przystawka, zupa, danie główne, deser, napoje). O ostatecznej liczbie osób uczestniczących w kolacji, Zamawiający powiadomi Wykonawcę najpóźniej na 2 dni przed wydarzeniem. Ostateczne rozliczenie kosztu zorganizowania posiłków będzie wynikało z faktycznej liczby ich uczestników, zgodnie z kosztem osobowym wskazanym w Formularzu ofertowym. Zaproponowana lokalizacja będzie mogła być zmieniona na równorzędną po wyrażeniu zgody przez Zamawiającego. 11.03.2020: Uroczysta kolacja dla ok. 35 osób w restauracji umiejscowionej w promieniu do 500 metrów od al. Piłsudskiego 8 w Łodzi. Kolacja zasiadana, w restauracji o wysokim standardzie świadczonych usług tj. posiadającej wyszkolony personel, szeroką funkcjonalność pomieszczeń, gdzie zachowana jest czystość zarówno w części restauracyjnej jak i łazienkach ogólnodostępnych dla uczestników kolacji, będącej w stanie zaoferować wybór dań menu do ostatecznego wyboru przez Zamawiającego przed planowaną kolacją. Kolacja odbędzie się w godz. 20.00 - 22.00. Zamawiający zastrzega możliwość dokonania rezerwacji w krótszym przedziale czasowym. Przez dobrze wyszkolony personel Zamawiający rozumie nie mniej niż 2 osoby o minimum 3 letnim doświadczeniu zawodowym na stanowisku kelnera i ze znajomością języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację z uczestnikami. Zamawiający oczekuje zapewnienia przez Wykonawcę wysokiego poziomu i jakości realizacji przedmiotu zamówienia, w sposób odpowiadający prestiżowi i międzynarodowemu charakterowi spotkania realizowanego przez Zamawiającego. Kolacja powinna mieć miejsce w wyodrębnionej do tego celu sali restauracyjnej. Wykonawca zapewni uczestnikom spotkania możliwość wyboru dań mięsnych jak również wegańskich i jarskich (przystawka, zupa, danie główne, deser, napoje). O ostatecznej liczbie osób uczestniczących w kolacji, Zamawiający powiadomi Wykonawcę najpóźniej na 2 dni przed wydarzeniem. Ostateczne rozliczenie kosztu zorganizowania posiłków będzie wynikało z faktycznej liczby ich uczestników, zgodnie z kosztem osobowym wskazanym w Formularzu ofertowym. Zaproponowana lokalizacja będzie mogła być zmieniona na równorzędną po wyrażeniu zgody przez Zamawiającego. 12.03.2020: Lunch dla ok. 35 osób w restauracji umiejscowionej w promieniu do 500 metrów od al. Piłsudskiego 8 w Łodzi. Lunch zasiadany, w restauracji o wysokim standardzie świadczonych usług tj. posiadającej wyszkolony personel, szeroką funkcjonalność pomieszczeń, gdzie zachowana jest czystość zarówno w części restauracyjnej jak i łazienkach ogólnodostępnych dla uczestników kolacji, będącej w stanie zaoferować wybór dań menu do ostatecznego wyboru przez Zamawiającego przed planowaną kolacją. Lunch odbędzie się w godz. 12.00 - 13.30. Zamawiający zastrzega możliwość dokonania rezerwacji w krótszym przedziale czasowym. Przez dobrze wyszkolony personel Zamawiający rozumie nie mniej niż 2 osoby o minimum 3 letnim doświadczeniu zawodowym na stanowisku kelnera i ze znajomością języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację z uczestnikami. Zamawiający oczekuje zapewnienia przez Wykonawcę wysokiego poziomu i jakości realizacji przedmiotu zamówienia, w sposób odpowiadający prestiżowi i międzynarodowemu charakterowi spotkania realizowanego przez Zamawiającego. Lunch powinien mieć miejsce w wyodrębnionej do tego celu sali restauracyjnej. Wykonawca zapewni uczestnikom spotkania możliwość wyboru dań mięsnych jak również wegańskich i jarskich (przystawka, zupa, danie główne, deser, napoje). O ostatecznej liczbie osób uczestniczących w lunchu, Zamawiający powiadomi Wykonawcę najpóźniej na 2 dni przed wydarzeniem. Ostateczne rozliczenie kosztu zorganizowania posiłków będzie wynikało z faktycznej liczby ich uczestników, zgodnie z kosztem osobowym wskazanym w Formularzu ofertowym. Zaproponowana lokalizacja będzie mogła być zmieniona na równorzędną po wyrażeniu zgody przez Zamawiającego. |
branża | Gastronomia, catering, Przewóz osób |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 79952000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | łódzkie |