Przetarg 11459568 - Usługa przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia...

   
Analizuj Zamówienie 11459568
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-08-28
przedmiot ogłoszenia
Usługa przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala – catering

USŁUGA PRZYGOTOWANIA I DOSTAWY CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA Z UWZGLĘDNIENIEM D
IET I KALORYCZNOŚCI ORAZ PRODUKCJI I DOSTAWIE POSIŁKÓW PROFILAKTYCZNYCH DLA PRACOWNIKÓW SZPITALA – CATERING

500/2025/TP


UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 2025/BZP 00408654/01 z dnia: 2025-09-05
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 2) Przed zmianą:
40,00
Po zmianie:
30,00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 3) Przed zmianą:

Po zmianie:
Odległośc od siedziby Zamawiającego
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 3) Przed zmianą:

Po zmianie:
inne.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 3) Przed zmianą:

Po zmianie:
10,0
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 5.7. Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
d. podmiotowe środki dowodowe:
 aktualna decyzja właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy potwierdzająca, że obiekt spełnia wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji i w obrocie środkami spożywczymi oraz zapewnienia ich właściwej jakości zdrowotnej.
 aktualna decyzja właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy zatwierdzająca środek transportu służący do wykonywania zamówienia jako spełniający odpowiednie wymagania do celów przewozu środków spożywczych.
 dokument potwierdzający, że Wykonawca wdrożył obligatoryjny system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, na który składają się:
GMP – Dobra Praktyka Produkcyjna;
GHP – Dobra Praktyka Higieniczna;
HACCP – Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli.
 dokument potwierdzający kwalifikacje zatrudnionego u Wykonawcy dietetyka i kucharza bądź oświadczenie potwierdzające powyższe
 dokument potwierdzający, iż Zamawiający posiada certyfikat ISO 22000
 Zamawiający zastrzega sobie prawo do zlecenia badań jakości całodziennego zestawu żywieniowego (zawartość tłuszczu, węglowodanów, białka, błonnika oraz wartość energetyczna) na koszt Wykonawcy.
Po zmianie:
d. podmiotowe środki dowodowe:
 aktualna decyzja właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy potwierdzająca, że obiekt spełnia wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji i w obrocie środkami spożywczymi oraz zapewnienia ich właściwej jakości zdrowotnej.
 aktualna decyzja właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy zatwierdzająca środek transportu służący do wykonywania zamówienia jako spełniający odpowiednie wymagania do celów przewozu środków spożywczych.
 dokument potwierdzający, że Wykonawca wdrożył obligatoryjny system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, na który składają się:
GMP – Dobra Praktyka Produkcyjna;
GHP – Dobra Praktyka Higieniczna;
HACCP – Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli.
 dokument potwierdzający kwalifikacje zatrudnionego u Wykonawcy dietetyka i kucharza bądź oświadczenie potwierdzające powyższe
 dokument potwierdzający, iż Zamawiający posiada certyfikat ISO 22000
 Zamawiający zastrzega sobie prawo do zlecenia badań jakości całodziennego zestawu żywieniowego (zawartość tłuszczu, węglowodanów, białka, błonnika oraz wartość energetyczna) na koszt Wykonawcy.
 oświadczenie Wykonawcy dotyczące położenia siedziby Wykonawcy w odległości do 10 km od siedziby Zamawiającego
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2025-09-10 08:15
Po zmianie:
2025-09-12 08:15
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2025-09-10 08:30
Po zmianie:
2025-09-12 08:30
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się