Zlecenie 11547407 - Usługa przeprowadzenia kursów z podziałem na części dla...

Zamówienie 11547407 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2025-10-10
przedmiot zlecenia
Usługa przeprowadzenia kursów z podziałem na części dla Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych im. Tadeusza Kościuszki w Rybniku,
44-200 Rybnik, ul. Tadeusza Kościuszki 23 w ramach projektu pt. "Mój zawód - moja przyszłość" realizowanego w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 (Fundusz na rzecz Sprawiedliwej Transformacji). Część 1 - Kurs "Spawanie blach i rur spoinami pachwinowymi metodą MAG", Usługa przeprowadzenia kursów z podziałem na części dla Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych im. Tadeusza Kościuszki w Rybniku, 44-200 Rybnik, ul. Tadeusza Kościuszki 23 w ramach projektu pt. "Mój zawód - moja przyszłość" realizowanego w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 (Fundusz na rzecz Sprawiedliwej Transformacji). Część 2 - Kurs "Przygotowanie do uzyskania uprawnień elektrycznych do 1kV" Usługa przeprowadzenia kursów z podziałem na części dla Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych im. Tadeusza Kościuszki w Rybniku, 44-200 Rybnik, ul. Tad

Powstaje w kontekście projektu
FESL.10.23-IZ.01-06BD/23 - Mój zawód - moja przyszłość
branża Edukacja, szkolenia
podbranża edukacja, szkolenia zawodowe
kody CPV 80000000, 80500000, 80530000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: edukacja , szkolenia zawodowe