Zlecenie 7399544 - Usługa cateringowa Stowarzyszenie Biuro Obsługi Ruchu...
(zakończone) | Zamówienie 7399544|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-03-24 |
przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa Stowarzyszenie Biuro Obsługi Ruchu Inicjatyw Społecznych (Stowarzyszenie BORIS), z siedzibą w Warszawie 0 0-040 ul. Warecka 4/6, zwane dalej Zamawiającym, zaprasza do składania ofert w postępowaniu, którego przedmiotem jest realizacja przez Wykonawcę usługi cateringowej – poczęstunek w czasie 2 dni szkoleniowych w OSTRÓDZIE (woj. warmińsko-mazurskie) dla uczestników projektu pn. „Bezpieczna przyszłość osób z NI - testowanie modelu” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja i Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Celem projektu jest poprawa jakości działań na rzecz 80 osób dorosłych z niepełnosprawnością intelektualną (OzNI) i zwiększenie ich bezpieczeństwa poprzez pilotażowe przetestowanie wypracowanego w konkursie I etapu modelu środowiskowego wsparcia Bezpieczna przyszłość OzNI w 8 społecznościach lokalnych w okresie od 1.09.2018 do 31.03.2021. Model dostępny jest na stronie http://boris.org.pl/2018/09/20/model-bezpieczna-przyszlosc-osob-z-ni/ Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej - poczęstunek w czasie 2 dni szkoleniowych w OSTRÓDZIE (woj. warmińsko-mazurskie) dla uczestników projektu pn. „Bezpieczna przyszłość osób z NI - testowanie modelu” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja i Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest realizacja przez Wykonawcę usługi cateringowej – poczęstunek w czasie 2 dni szkoleniowych w OSTRÓDZIE (woj. warmińsko-mazurskie) dla uczestników projektu pn. „Bezpieczna przyszłość osób z NI - testowanie modelu” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja i Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Usługa realizowana ma być dla grupy śr. 15 osobowej każdego dnia szkolenia. Szkolenia odbędą się w okresie 06.04.- 30.09.2020. Szczegółowy harmonogram szkoleń zostanie określony z wybranym wykonawcą w porozumieniu ze specjalistami lokalnymi w OSTRÓDZIE tak, aby odpowiedzieć na potrzeby i dyspozycyjność grupy uczestników. Usługa obejmuje: • stała przerwa kawowa dla śr. 15 osób każdego dnia szkolenia dostępna w sali lub blisko sali warsztatowej uwzględniająca obsługę, zastawę, obrusy, dowóz na miejsce szkolenia, kawę (w tym sypaną i rozpuszczalną), mleko do kawy, herbatę (wybór co najmniej 3 rodzajów czarna/owocowa/zielona), cytryna do herbaty, cukier, woda do picia, ciasto domowe i owoce, • Obiad dwudaniowy z surówką z możliwością wyboru co najmniej dania mięsnego lub wegetariańskiego + woda/sok/kompot |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |