Przetarg 10381103 - „Usługa cateringowa – przygotowanie oraz dostarczanie...
Analizuj | Zamówienie 10381103 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-03-28 |
przedmiot ogłoszenia | „Usługa cateringowa – przygotowanie oraz dostarczanie wyżywienia” w ramach projektu pt.: „Sieć Klubów Seniora na terenie Gminy Jasło” 1. Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe - prz ygotowanie i dostarczenie posiłków podczas spotkań edukacyjnych oraz szkoleń komputerowych w Klubach Seniora w Chrząstówce, Osobnicy, Trzcinicy, Warzycach i Wolicy.Posiłki muszą być przygotowane zgodnie z wymogami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, ustawy z dnia 14 marca 1985r. Państwowej Inspekcji Sanitarnej, Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 17 kwietnia 2007r. w sprawie pobierania i przechowywania próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego oraz niniejszej specyfikacji.2. Szczegółowy zakres usług określa załącznik nr 1 do SWZ Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia. OSiO.271.3.2024 UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00264773/01 z dnia: 2024-03-28 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2024-04-05 00:00 Po zmianie: 2024-04-05 10:00 UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00286509/01 z dnia: 2024-04-16 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.10. Określenie aspektów społecznych, środowiskowych lub innowacyjnych, etykiet lub rachunku kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryteriów oceny ofert Przed zmianą: Po zmianie: zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty społeczne 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.1.13. Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia? Przed zmianą: NIE Po zmianie: TAK 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.1.14. Określenie aspektów społecznych, środowiskowych lub etykiet w opisie przedmiotu zamówienia Przed zmianą: Po zmianie: Zamawiający uwzględnił wymagania w zakresie dostępności dla osób niepełnosprawnych oraz projektowania z przeznaczeniem dla wszystkich użytkowników, zgodnie z art. 100 ust. 1 ustawy |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55321000, 55322000, 55520000, 55521200 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |