Zlecenie 12225484 - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dowozie...
| Analizuj | Zamówienie 12225484 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-11 |
| przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dowozie gorącego posiłku dla osób korzystających z pomocy społecznej na terenie G miny Opalenica w okresie od 01.01.2026 r. do 31.12.2026 r. Przez gorący posiłek Zamawiający rozumie jednodaniowy obiad. Zamówienie będzie realizowane przez 7 dni w tygodniu w godz. 13.00- 15.00. Wielkość zamówienia: usługa realizowana będzie dla około 7 osób. Zamawiający oświadcza, że wskazana ilość posiłków ma charakter szacunkowy, a rzeczywista ilość w ramach zamówienia wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego z uwzględnieniem woli korzystania w tej formy pomocy przez klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Opalenicy. Zamawiający zastrzega, iż ilości zamawianych posiłków mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu w zależności od liczby klientów korzystających w danym dniu z tej formy pomocy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości posiłków w skali dziennej, miesięcznej czy też w całym wskazanym okresie w zależności od potrzeb, a Wykonawcy z tego tytułu nie przysługuje żadne roszczenie. Okoliczność taka nie może być powodem wypowiedzenia umowy. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do zapłaty wyłącznie za faktycznie dostarczone posiłki. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje czynności w zakresie dowozu, a w szczególności: Wykonawca zobowiązuje się do przewozu gotowych gorących posiłków. Usługa obejmuje załadunek, transport, rozładunek i doniesienie posiłków do wskazanych miejsc Dostawa posiłków powinna odbywać się w pojemnikach jednorazowych termoizolacyjnych gwarantujących odpowiednią temperaturę posiłków. Pojazd do transportu posiłków powinien spełniać wymogi zawarte w odrębnych przepisach w zakresie spełnienia wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności oraz zostać dopuszczony do ruchu przez Państwowego Inspektora Sanitarnego. Wykonawca winien w cenie oferty ująć wszystkie koszty związane z wykonaniem przedmiotu zamówienia, w tym także koszt opakowań jednorazowych na posiłek i pieczywo. Opakowania jednorazowe muszą posiadać atest PZH. W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń Wykonawca jest zobowiązany zapewnić posiłki, o nie gorszej jakości na swój koszt, z innych źródeł. Wykonawca jest zobowiązany przez cały okres trwania umowy do posiadania aktualnej Decyzji Powiatowego Inspektora Sanitarnego na prowadzenie działalności w zakresie objętym zamówieniem tj. produkcji potraw od surowca do gotowego wyrobu oraz prowadzenia usług cateringowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli ważności w/w dokumentu przez cały czas trwania umowy. |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Wielkopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Wielkopolskie |