Przetarg 11553209 - Usługa cateringowa 1) Przedmiotem zamówienia jest...
Analizuj | Zamówienie 11553209 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-14 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringowa 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji organizowanej w ramach projektu „Science SPARK – Szkoła, Pasja, Aktywność, Rozwój, Kr eatywność”.2) Zakres zamówienia obejmuje: zapewnienie ciągłych przerw kawowych oraz przerw obiadowych , w każdym z dni konferencji dla jej uczestników.3) Miejsce realizacji zamówienia: Wydział Nauk Ścisłych i Technicznych Uniwersytetu Śląskiego, ul. 75 Pułku Piechoty 1, 41-500 Chorzów;5) Liczba osób: min. 100; max. 120 osób;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SWZ; DZP.382.6.20.2025 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |