Zlecenie 7295835 - Tytuł zapytania: ZAPYTANIE OFERTOWE nr 21/MH/2020 z dnia 22...
(zakończone) | Zamówienie 7295835|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-22 |
przedmiot zlecenia | Tytuł zapytania: ZAPYTANIE OFERTOWE nr 21/MH/2020 z dnia 22 stycznia 2020 r. dotyczące realizacji usługi cateringowej dla Międzygm innego Punktu Konsultacyjno-Doradczego w ramach projektu „Mój HORYZONT”. 3.2.1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, tj. usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Międzygminnego Punktu Konsultacyjno-Doradczego w ramach projektu „Mój HORYZONT”. Cel zamówienia Głównym celem projektu jest poprawa jakości życia oraz wiedzy i umiejętności dotyczących wychodzenia z sytuacji dysfunkcji i bierności społecznej i zawodowej dzięki dostępności do zintegrowanych usług społecznych dla 90 osób (w tym 39 osób niepełnosprawnych, 90 dzieci/młodzieży w wieku 6-18 lat lub do ukończenia szkoły ponadgimnazjalnej, wielokrotnie wykluczonych społecznie) z rodzin dotkniętych problemem uzależnienia (alkohol, narkotyki, substancje psychoaktywne), zamieszkałych na terenie miasta Chełm, powiatów: chełmskiego, hrubieszowskiego, krasnostawskiego, włodawskiego, świdnickiego do 31.08.2021 roku. Przedmiot zamówienia 3.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 3.2.1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, tj. usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Międzygminnego Punktu Konsultacyjno-Doradczego w ramach projektu „Mój HORYZONT”. 3.2.2. Zakres zamówienia obejmuje świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dwudaniowych z napojem dla Uczestników Warsztatów grupowych umiejętności psychospołecznych 3.2.3. Posiłek powinien zawierać: a) pierwsze i drugie danie obiadowe (gorące) w opakowaniach jednorazowych lub wielokrotnego użytku wyparzanych po każdym użyciu – zgodnie z atestem (atest do wglądu przez Zamawiającego), ze sztućcami jednorazowymi, 1 napój w zamkniętym opakowaniu – min. 0,3l (sok, woda, herbata, itp.). 3.2.4. Prognozowana liczba posiłków: Łącznie około 150 posiłków, dziennie po 16-20 posiłków zgodnie z comiesięcznym harmonogramem i ilością Uczestników obecnych na zajęciach w dniu cateringu. 3.2.5. Dokładną ilość posiłków Zamawiający będzie podawał w dniu realizacji usługi do godz. 9.00. 3.2.6. Podczas realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązuje się: b) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie (dzień i godzina) i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; c) estetycznie podawać posiłki; d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę; e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, f) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi. Personel Wykonawcy musi posiadać aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, książeczki zdrowia dopuszczające do pracy przy żywieniu zbiorowym; g) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. 3.2.7. Wykonawca wskaże osobę nadzorującą do sprawowania bezpośredniego merytorycznego nadzoru nad realizacją przedmiotu zamówienia, z którą Zamawiający będzie miał skuteczny kontakt poprzez telefon. 3.2.8. Zamawiający zastrzega, że posiłki muszą spełniać następujące warunki jakościowe: posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp. o czym Zamawiający poinformuje po uzyskaniu takiej informacji od Uczestnika), potrawy powinny być lekkostrawne, przygotowywane z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych składników bez użycia koncentratów spożywczych, z wyłączeniem koncentratów z naturalnych składników, w jadłospisie powinny przeważać potrawy gotowane, pieczone i duszone, okazjonalnie smażone, do przygotowania posiłku zalecane jest: stosowanie tłuszczów roślinnych (ograniczone stosowanie tłuszczów zwierzęcych), stosowanie dużej ilości warzyw i owoców, w tym także nasion roślin strączkowych, różnego rodzaju kasz, umiarkowane stosowanie jaj, cukru i soli, zupy powinny być sporządzone na wywarze warzywno – mięsnym; |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55321000, 55521200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |