Zlecenie 7295835 - Tytuł zapytania: ZAPYTANIE OFERTOWE nr 21/MH/2020 z dnia 22...

   
Zamówienie 7295835 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-22
przedmiot zlecenia
Tytuł zapytania: ZAPYTANIE OFERTOWE nr 21/MH/2020 z dnia 22 stycznia 2020 r. dotyczące realizacji usługi cateringowej dla Międzygm
innego Punktu Konsultacyjno-Doradczego w ramach projektu „Mój HORYZONT”.

3.2.1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, tj. usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Międzygminnego Punktu Konsultacyjno-Doradczego w ramach projektu „Mój HORYZONT”. Cel zamówienia Głównym celem projektu jest poprawa jakości życia oraz wiedzy i umiejętności dotyczących wychodzenia z sytuacji dysfunkcji i bierności społecznej i zawodowej dzięki dostępności do zintegrowanych usług społecznych dla 90 osób (w tym 39 osób niepełnosprawnych, 90 dzieci/młodzieży w wieku 6-18 lat lub do ukończenia szkoły ponadgimnazjalnej, wielokrotnie wykluczonych społecznie) z rodzin dotkniętych problemem uzależnienia (alkohol, narkotyki, substancje psychoaktywne), zamieszkałych na terenie miasta Chełm, powiatów: chełmskiego, hrubieszowskiego, krasnostawskiego, włodawskiego, świdnickiego do 31.08.2021 roku. Przedmiot zamówienia 3.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
3.2.1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, tj. usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Międzygminnego Punktu Konsultacyjno-Doradczego w ramach projektu „Mój HORYZONT”.
3.2.2. Zakres zamówienia obejmuje świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dwudaniowych z napojem dla Uczestników Warsztatów grupowych umiejętności psychospołecznych
3.2.3. Posiłek powinien zawierać:
a) pierwsze i drugie danie obiadowe (gorące) w opakowaniach jednorazowych lub wielokrotnego użytku wyparzanych po każdym użyciu – zgodnie z atestem (atest do wglądu przez Zamawiającego), ze sztućcami jednorazowymi, 1 napój w zamkniętym opakowaniu – min. 0,3l (sok, woda, herbata, itp.).
3.2.4. Prognozowana liczba posiłków: Łącznie około 150 posiłków, dziennie po 16-20 posiłków zgodnie z comiesięcznym harmonogramem i ilością Uczestników obecnych na zajęciach w dniu cateringu.
3.2.5. Dokładną ilość posiłków Zamawiający będzie podawał w dniu realizacji usługi do godz. 9.00.
3.2.6. Podczas realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązuje się:
b) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie (dzień i godzina) i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie,
f) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi. Personel Wykonawcy musi posiadać aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, książeczki zdrowia dopuszczające do pracy przy żywieniu zbiorowym;
g) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3.2.7. Wykonawca wskaże osobę nadzorującą do sprawowania bezpośredniego merytorycznego nadzoru nad realizacją przedmiotu zamówienia, z którą Zamawiający będzie miał skuteczny kontakt poprzez telefon.
3.2.8. Zamawiający zastrzega, że posiłki muszą spełniać następujące warunki jakościowe:
 posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp. o czym Zamawiający poinformuje po uzyskaniu takiej informacji od Uczestnika),
 potrawy powinny być lekkostrawne, przygotowywane z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych składników bez użycia koncentratów spożywczych, z wyłączeniem koncentratów z naturalnych składników,
 w jadłospisie powinny przeważać potrawy gotowane, pieczone i duszone, okazjonalnie smażone,
 do przygotowania posiłku zalecane jest: stosowanie tłuszczów roślinnych (ograniczone stosowanie tłuszczów zwierzęcych), stosowanie dużej ilości warzyw i owoców, w tym także nasion roślin strączkowych, różnego rodzaju kasz, umiarkowane stosowanie jaj, cukru i soli,
 zupy powinny być sporządzone na wywarze warzywno – mięsnym;
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55521200
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10420890 2024-04-12
godz. 10:00
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków w formie grilla dla 600 uczestników Konferencji inaugurującej realizację projektu „Regionalny program wyrównywania ...
10399819 2024-04-12
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usługi żywienia na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Rypinie ZP/TP -2/2024
10401596 2024-04-12
godz. 12:00
Pomorskie Świadczenie kompleksowych usług cateringowych w ramach spotkań organizowanych przez Uniwersytet Pomorski w Słupsku.
10415226 2024-04-16
godz. 10:00
Śląskie Kompleksowa usługa cateringowa podczas Katowickiego Festiwalu Biegowego świadczona na rzecz AWF Katowice
10413976 2024-04-17
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Usługi w zakresie utrzymania kwatery myśliwskiej w Nadleśnictwie Lutówko w roku gospodarczym 2024/2025 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przygotowania i podawania posiłk...
10423297 2024-04-26
godz. 09:00
Małopolskie Świadczenie usługi polegającej na dystrybucji posiłków z budynku kuchni szpitalnej do kuchenek oddziałowych mieszczących się w poszczególnych oddziałach szpitalnych - ZP-12/24 1. ...
10458300 2024-04-26
godz. 09:00
Lubuskie Zorganizowanie i przeprowadzenie warsztatów dla uczestników polsko-niemieckiego projektu pn. Zaufanie dzięki językowi dofinansowanego z Programu Współpracy INTERREG VI A BB-PL 2021-202...
10473874 2024-05-07
godz. 09:00
Dolnośląskie Świadczenie usług przygotowywania posiłków profilaktycznych dla pracowników cywilnych: KMP Jelenia Góra, KPP Dzierżoniów, KPP Jawor, KPP Lubań, KP Bolków, KP Pieńsk, KP Bogatynia....
10486975 2024-05-09
godz. 11:00
Mazowieckie Usługi Cateringowe dla Instytutu Biologii Doświadczalnej im. Marcelego Nenckiego Polskiej Akademii Nauk w Warszawie. Przedmiotem Zamówienia jest zawarcie Umowy Ramowej na okres 24 miesi...
10491944 2024-05-09
godz. 15:00
Zachodniopomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków dla następujących placówek:1) Publiczna Szkoła Podstawowa im. Przyjaciół Dzieci ...