Zlecenie 7491174 - TWP/01/PZN Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie...

   
Zamówienie 7491174 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-05-20
przedmiot zlecenia
TWP/01/PZN

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie cateringu w formie śniadania oraz jednodaniowego obiadu dla 30 uczestników w
/w projektu, którymi są osoby powyżej 60 r.ż. zrzeszeni w dwóch szczecińskich Kołach Polskiego Związku Niewidomych Okręgu Zachodniopomorskiego z orzeczonym znacznym lub umiarkowanym stopniem niepełnosprawności ze względu na wzrok. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie cateringu w formie śniadania oraz jednodaniowego obiadu dla 30 uczestników w/w projektu, którymi są osoby powyżej 60 r.ż. zrzeszeni w dwóch szczecińskich Kołach Polskiego Związku Niewidomych Okręgu Zachodniopomorskiego z orzeczonym znacznym lub umiarkowanym stopniem niepełnosprawności ze względu na wzrok. Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie cateringu w formie śniadania oraz jednodaniowego obiadu dla 30 uczestników w/w projektu, którymi są osoby powyżej 60 r.ż. zrzeszeni w dwóch szczecińskich Kołach Polskiego Związku Niewidomych Okręgu Zachodniopomorskiego z orzeczonym znacznym lub umiarkowanym stopniem niepełnosprawności ze względu na wzrok.
2. Termin realizacji usługi: od 03 sierpnia 2020 r. do 31.08.2022 r. od poniedziałku do czwartku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy. Śniadanie dostarczane na godzinę 8:30, obiad dostarczany na godzinę 12:00.
3. Szacunkowa ilość posiłków (śniadanie + obiad tj. drugie danie): 12 240 posiłków (24m-ce x 17 dni/m-c x 30 osób)
4. Miejsce dostarczania posiłków: Siedziba PZN – Klub Seniora ul. J. Piłsudskiego 37 w Szczecinie. Koszty dojazdu pokrywa w całości Wykonawca.
5. Zamawiający zastrzega sobie prawo zwiększenia lub zmniejszenia ilości dostarczonych posiłków danego dnia wg potrzeb Zamawiającego w zależności od frekwencji uczestników. O liczbie posiłków na każdy kolejny tydzień Wykonawca będzie informowany w każdy piątek do godziny 12:00. Zaoferowana przez Wykonawcę cena za jeden rodzaj posiłku pomimo zwiększenia lub zmniejszenia nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji umowy.
6. Jadłospis i posiłki:
a) Dzienny jadłospis powinien obejmować dania mięsne, półmięsne oraz jarskie, jak również uwzględniać urozmaicanie posiłków ze względu na sezonowość i święta.
b) Usługa obejmuje przygotowanie posiłków z produktów świeżych, wysokiej jakości, z uwzględnieniem wymagań określonych odpowiednio w przepisach ustawy z dnia 25.08.2008r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (dz. U. 2017r. poz. 149) rozporządzeniach wykonawczych i innych obowiązujących w tym zakresie przepisach z zachowaniem zasad systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli – HACP, zasad żywienia dietetyki stosowanej opracowanej przez Instytut Żywności i Żywienia.
c) Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie.
d) Wykonawca zobowiązany jest przedkładać do piątku do godz. 12:00 jadłospis na kolejny tydzień. Jadłospis będzie akceptowany przez Zamawiającego i dostosowany do potrzeb uczestników.
7. Zamawiający zastrzega, że wszystkie posiłki muszą spełniać następujące warunki jakościowe:
a) potrawy powinny być lekkostrawne, przygotowane z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, bez substancji dodatkowych, konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych, sporządzane z naturalnych składników bez użycia koncentratów spożywczych, z wyłączeniem koncentratów z naturalnych składników;
b) w jadłospisie powinny przeważać potrawy gotowane, pieczone i duszone, okazjonalnie smażone.
8. Posiłki powinny uwzględniać dzienne zapotrzebowanie energetyczne osoby dorosłej
ŚNIADANIE: np. pieczywo mieszane min.(120 g), masło min. (20 g), wędliny/sery/ryby/jaja w ilości nie mniejszej niż 120 g, świeże warzywa, np. pomidory, ogórki, sałatki warzywne, rzodkiew min.(100g), jogurt/owoc, min. (120 g.).
OBIAD: Drugie danie np.: mięso/ryby/jaja min. (150g), ziemniaki/kasza/ryż min. (200g), dodatek warzywny min. (150g) (np. surówka z marchwi, buraki, mizeria, surówka z kapusty, pomidory) lub dania mączne (placki, bliny, kluski, pierogi (ruskie, z mięsem, z owocami itp.) min. (400 g )z dodatkiem warzywnym (jak wyżej).
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10376679 2024-04-05
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług gastronomicznych oraz cateringowych na terenie Ośrodka w Rucianem – Nidzie wraz z prawem opcji Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych oraz ...
10365836 2024-04-09
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa przygotowania i dostarczania posiłków 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla policjantów biorących udział w zabezpieczeniach porzą...
10400388 2024-04-11
godz. 23:59
Łódzkie Przedmiotem niniejszego zapytania jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków do miejsca zamieszkania. Usługa świadczona będzie dla 82 Uczestników/-czek Projektu, w ich miejscu ...
10399793 2024-04-12
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 15 WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 15 we Wrocławiu im. Ka...
10399959 2024-04-13
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10439511 2024-04-23
godz. 08:00
Dolnośląskie Na podstawie art. 7 ust. 9 w związku z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służ...
10476813 2024-04-30
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 5 WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 5 we Wrocławiu...
10476815 2024-05-07
godz. 12:00
Lubelskie Usługa kompleksowej organizacji dwóch konferencji dotyczących podmiotów ekonomii społecznej w ramach projektu pn. „Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim” z podzia...
10457573 2024-05-27
godz. 10:00
Śląskie Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie posiłków dla uczniów publicznych placówek oświatowych w roku szkolnym 2024/2025 Opis Przedmiotu Zamówienia