Przetarg 12222699 - Świadczenie usługi w zakresie całodobowego żywienia...
| Analizuj | Zamówienie 12222699 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-11 |
| przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usługi w zakresie całodobowego żywienia pacjentów szpitala Przedmiotem zamówienia jest całodobowe wyżywienie pacjentów w systemie ciągłym obejmujący wszystkie dni tygodnia w Ś więtokrzyskim Centrum Matki i Noworodka – Szpitalu Specjalistycznym w Kielcach i obejmuje:1. Przygotowanie posiłków w kuchni Wykonawcy dopuszczonej do użytkowania na podstawie obowiązujących przepisów sanitarnych.2. Dostarczenie posiłków do siedziby Zamawiającego, a następnie na poszczególne oddziały Szpitala.3. Odbiór resztek pozostałych po każdych dostarczonych posiłkach.4. Odbiór, mycie, dezynfekcja/wyparzanie naczyń transportowych.5. Przygotowanie próbek posiłków do celów sanitarno-epidemiologicznych.6. Dostarczanie posiłków na poszczególne odcinki/oddziału Położniczo-Ginekologicznego w Świętokrzyskim Centrum Matki i Noworodka – Szpital Specjalistyczny w Kielcach przez okres 12 miesięcy. Podstawą do określenia ilości posiłków i rodzaju diet na poszczególne odcinki/oddziały będą zamówienie przekazywane przez darmową platformę Wykonawcy w godzinach: śniadania - do godz. 6:45, obiady - do godz. 10:45, kolacja - do godz.13:45.7. Posiłki powinny być dostarczane w odpowiednich pojemnikach spełniających wymogi sanitarno-epidemiologiczne. Posiłki ciepłe, powinny być dostarczane w termosach transportowych utrzymujących odpowiednią temperaturę. Zamawiający wymaga aby dostarczane posiłki obiadowe w poszczególnych dietach np.: cukrzycowa, wątrobowa, bezsolna itp. były rozdzielane na osobne pojemniki jednorazowego użytku i opisane na zewnątrz (której diety dotyczą), a posiłki śniadaniowe/kolacyjne umieszczone w plastikowych oznakowanych pojemnikach. Przekazanie, odbiór posiłków i sprawdzenie zgodności posiłków, ilości i rodzaju diet następować będzie w obecności pracowników Zamawiającego i Wykonawcy.8. Wyżywienie pacjentów obejmuje 3 posiłki dziennie – śniadanie, obiad, kolacja.9. Zamawiający wymaga aby posiłki w ciągu dnia były dostarczane w następujących godzinach: śniadanie o godz. 8:00, obiad o godz. 14:00, kolacja o godz. 20:00, posiłki profilaktyczne o godz. 8:00.10. W ramach zamówienia Wykonawca będzie świadczył również usługę przygotowania i dostawy posiłków profilaktycznych dla personelu Szpitala. SAG ZP-27/2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55321000, 55322000, 55521200 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | świętokrzyskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | świętokrzyskie |