Przetarg 8506700 - Świadczenie usługi przygotowania i dystrybucji posiłków...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8506700
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2021-11-03 |
przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usługi przygotowania i dystrybucji posiłków do pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach wraz z prowadze niem bufetu dla pracowników/odwiedzających Numer referencyjny: EZ/ZP/152/2021/RI Przedmiotem zamówienia jest realizacja w systemie ciągłym,obejmującym soboty,niedziele i święta usługi przygotowania i dystrybucji posiłków do pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach wraz z prowadzeniem bufetu dla pracowników/odwiedzających Zamawiający dokonał podziału przedmiotowego zamówienia na CZĘŚĆ 1 i CZĘŚĆ 2. CZĘŚĆ 1 Część nr 1 Przedmiotem zamówienia jest realizacja w systemie ciągłym, obejmującym soboty, niedziele i święta: a) przygotowanie oraz dystrybucja posiłków dla pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach, ul. Grunwaldzka 45 wraz prowadzeniem bufetu w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym ul. Grunwaldzka 45 w Kielcach, b) przygotowanie, dowóz, dystrybucja i wydawanie całodziennych posiłków dla pacjentów Kliniki Neurologii - ul. Grunwaldzka 45, c) przygotowanie dowóz, dystrybucja i wydawanie całodziennych posiłków dla pacjentów Klinik i Oddziałów pediatrycznych Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach zlokalizowanych w nowym pawilonie pediatrycznym przy ul. Grunwaldzka 45, d) przygotowywanie, dowóz, dystrybucja i wydawanie całodziennych posiłków dla pacjentów II Kliniki Pediatrii: przy ul. Artwińskiego 3a (Pawilon G), e) przygotowanie dowóz, dystrybucja i wydawanie całodziennych posiłków dla pacjentek Kliniki Położnictwa i Ginekologii Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach ul. Grunwaldzka 45 w ramach programu pilotażowego „Standard szpitalnego żywienia kobiet w ciąży i w okresie poporodowym - Dieta Mamy” zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 9 sierpnia 2019 r. (Dz.U.poz 1537 z późn.zm.; dalej: Rozporządzenie), oraz z Zarządzeniem nr 116/2019/DSOZ Narodowego Funduszu Zdrowia z dnia 2 września 2019r. (Dz.U.z 2019 r. poz 1373 i 1394 z późn.zm.; dalej: Zarządzenie), f) najem pomieszczeń od Zamawiającego wraz z ich wyposażeniem w sprzęt niezbędny do prawidłowej realizacji usługi, g) przejęcie na podstawie art. 23” ustawy z dn. 26 czerwca 1974r. kodeks pracy (Dz.U. z 2018r. poz. 917 ze zm.) 66 pracowników tj. wszystkich pracowników zatrudnionych przez Impel Catering Sp. z o.o., ul. Ślężna 118, 53-111 Wrocław przy wykonywaniu przedmiotowej usługi pozostających w stosunku pracy w dniu przejęcia (wykaz pracowników do przejęcia stanowi załącznik nr 7 do SWZ). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla CZĘŚCI 1 zawiera załącznik nr 5a do SWZ i załącznik 6a do SWZ - Wykaz diet wraz z opisem dla CZĘŚCI 1 oraz formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SWZ. Informacje w zakresie zasad najmu pomieszczeń oraz płatności i wynagrodzenia z tytułu świadczonych usług zawiera załącznik nr 2a do SWZ - wzór umowy najmu pomieszczeń gastronomicznych dla CZĘŚCI 1 oraz załącznik nr 3 do SWZ - projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego. CZĘŚĆ 2 Część nr 2 Przedmiotem zamówienia jest realizacja w systemie ciągłym, obejmującym soboty, niedziele i święta: a) przygotowanie, dowóz, dystrybucja i wydawanie całodziennych posiłków dla pacjentów Kliniki Chorób Zakaźnych - ul. Radiowa 7 w Kielcach, Kliniki Dermatologii - ul. Radiowa 7 w Kielcach, oraz Kliniki Rehabilitacji - ul. Kościuszki 3 w Kielcach, b) najem pomieszczeń od Zamawiającego wraz z ich wyposażeniem w sprzęt niezbędny do prawidłowej realizacji usługi. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla CZĘŚCI 2 zawiera załącznik nr 5b do SWZ i załącznik 6b do SWZ - Wykaz diet wraz z opisem dla CZĘŚCI 2 oraz formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SWZ. Informacje w zakresie zasad najmu pomieszczeń oraz płatności i wynagrodzenia z tytułu świadczonych usług zawiera załącznik nr 2b do SWZ - wzór umowy najmu pomieszczeń gastronomicznych dla CZĘŚCI 2 oraz załącznik nr 3 do SWZ - projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55322000, 55512000, 55521100 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | świętokrzyskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | świętokrzyskie |