Zlecenie 7297597 - Świadczenie usługi cateringowej i/lub restauracyjnej...
(zakończone) | Zamówienie 7297597|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-23 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usługi cateringowej i/lub restauracyjnej podczas Targów 4DD w Katowicach w ramach projektu „Małopolska Open Eyes Econo my Hub – promocja zagraniczna małopolskich FIRM-IDEI” Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa i/lub restauracyjna podczas Targów 4 Design Days w Katowicach obejmująca 3 obiady oraz 1 kolację dla grupy ok 18 osób. Zamówienie realizowane jest w ramach projektu „Małopolska Open Eyes Economy Hub – promocja zagraniczna małopolskich FIRM-IDEI”, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego 2014-2020, Oś priorytetowa 3: Przedsiębiorcza Małopolska; Działanie 3.3: Umiędzynarodowienie małopolskiej gospodarki; Poddziałanie 3.3.1: Promocja gospodarcza Małopolski; nr projektu RPMP.03.03.01-12-0592/18, dalej także jako Projekt. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie podmiotu realizującego usługę cateringową/restauracyjną podczas Targów 4 Design Days w Katowicach ramach projektu „Małopolska Open Eyes Economy Hub – promocja zagraniczna małopolskich FIRM-IDEI”. Przedmiot zamówienia Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa i/lub restauracyjna podczas Targów 4 Design Days w Katowicach obejmująca 3 obiady oraz 1 kolację dla grupy ok 18 osób. Zamówienie realizowane jest w ramach projektu „Małopolska Open Eyes Economy Hub – promocja zagraniczna małopolskich FIRM-IDEI”, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego 2014-2020, Oś priorytetowa 3: Przedsiębiorcza Małopolska; Działanie 3.3: Umiędzynarodowienie małopolskiej gospodarki; Poddziałanie 3.3.1: Promocja gospodarcza Małopolski; nr projektu RPMP.03.03.01-12-0592/18, dalej także jako Projekt. Zamówienie obejmuje: A. obiad w dniu 5.02.2020, szacowana liczba osób 18 (+/- 3 osoby) B. obiad w dniu 8.02.2020, szacowana liczba osób 18 (+/- 3 osoby) C. obiad w dniu 9.02.2020, szacowana liczba osób 18 (+/- 3 osoby) D. kolacja w dniu 9.02.2020, szacowana liczba osób 18 (+/- 3 osoby) Obiad obejmuje: • zupę (min. 2 do wyboru, w tym jedna wegańskie, porcja 300 ml) • danie główne (min. 2 rodzaje dań do wyboru, w tym: mięso + dodatek w postaci kaszy/ziemniaków/ryżu + dodatek warzywny, jedno danie wegańskie) • napój (do wyboru: woda gazowana/niegazowana, sok owocowy 100%) Kolacja obejmuje: • danie ciepłe (min. 2 rodzaje dań do wyboru, np. danie jednogarnkowe, danie z makaronem, tarta, mięso + dodatek w postaci kaszy/ziemniaków/ryż, w tym min. jedno danie wegańskie) • napój (do wyboru: kawa z ekspresu, herbata, woda gazowana/niegazowana, sok owocowy 100%) Realizacja usługi odbywać się będzie zgodnie z rzeczywistymi potrzebami Zamawiającego – liczba porcji może wahać się od 15 do 21 (tj. 18 porcji +/- 3). Zamawiający poda liczbę porcji danego posiłku w danym dniu. Cenę w ofercie należy skalkulować dla 18 osób (18 porcji danego posiłku) Obiad/kolacja i napoje powinny być podawane w naczyniach szklanych/porcelanowych, bez wykorzystania naczyń jednorazowych. Wykonawca musi dysponować miejscem na terenie Targów 4 Design Days w Katowicach, gdzie możliwe będzie spożycie posiłków. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić stoły i krzesła (min. 2 stoły i 6 krzeseł). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |