Przetarg 11621229 - Świadczenie usług hotelarskich, restauracyjnych i...
| Analizuj | Zamówienie 11621229 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-10-23 |
| przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usług hotelarskich, restauracyjnych i zapewnienia sal szkoleniowo-dydaktycznych podczas wyjazdu realizowanego w ramach działania pn. „Kluby Małopolskiej Pieczy Rodzinnej” 1. P rzedmiotem zamówienia jest realizacja usług hotelarsko-restauracyjnych i zapewnienia sal szkoleniowo-dydaktycznych podczas wyjazdu superwizyjno-szkoleniowego na potrzeby realizacji przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Krakowie działania pn. „Kluby Małopolskiej Pieczy Rodzinnej” organizowanego w ramach realizacji projektu: Społeczna Małopolska - koordynacja działań na rzecz włączenia społecznego w Małopolsce w ramach programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus.2. Uczestnikami wyjazdu są opiekunowie dzieci przebywających w rodzinach zastępczych, rodzinnych domach dziecka, dzieci przebywające w pieczy zastępczej oraz dzieci własne lub przysposobione, a także osoby towarzyszące.Łączna ilość uczestników to maksymalnie 90 osób, w tym ok. 32 osób dorosłych (opiekunów dzieci), ok. 48 dzieci (podopiecznych do 18 roku życia) oraz 10 osób kadry.3. Zamówienie obejmuje:• Zapewnienie 1 sali szkoleniowo-dydaktycznej wraz z wyposażeniem dla ok. 20 osób; • Zapewnienie 4 sal szkoleniowo-dydaktyczno-rekreacyjnych wraz z wyposażeniem każda sala dla ok. 14 osób (ok. 12 dzieci 2 opiekunów); • Zapewnienie 1 pokoju na potrzeby superwizji indywidualnej;• Zapewnienie dla każdego uczestnika 2 noclegów wraz ze śniadaniem;• Zapewnienie wyżywienia w formie 2 obiadów (w drugim i trzecim dniu pobytu) i 2 kolacji (w pierwszym i drugim dniu pobytu);• Zapewnienie 3 przerw kawowych dla dorosłych (dwie przerwy w drugim dniu i jedna przerwa w trzecim dniu pobytu) oraz 3 przerw dla dzieci (2 w formie „II śniadań” – w drugim i trzecim dniu pobytu oraz 1 w formie podwieczorku dla dzieci (w drugim dniu pobytu).4. Termin realizacji usługi to 12-14 grudnia 2025 r.Pełna informacja dot. opisu przedmiotu zamówienia znajduje się w SWZ i załącznikach. OR-ZP-261-30/25 |
| branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
| podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje |
| kody CPV | 55100000, 55130000, 55300000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |