Zlecenie 6645212 - Świadczenie usług cateringowych (poprzez zapewnienie...
(zakończone) | Zamówienie 6645212|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-03-14 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usług cateringowych (poprzez zapewnienie obiadów i przerwy kawowej) dla uczestników Kursu "Doradcy do Spraw Zdrowienia . Wsparcie procesu zdrowienia i aktywizacji społecznej osób z doświadczeniem kryzysu psychicznego" realizowanego przez Akademię Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej oraz Bródnowskie Stowarzyszenie Przyjaciół i Rodzin Osób z Zaburzeniami Psychicznymi POMOST w ramach projektu PROGRAM OPERACYJNY WIEDZA EDUKACJA ROZWÓJ współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Przedmiotem zamówienia jest: 1) Przygotowanie, dostarczenie i wydanie posiłku składającego się z kawy, herbaty i ciastek dla łącznie 180 osób dorosłych, uczestników Projektu „Doradcy do spraw zdrowienia” w ramach tzw. "przerwy kawowej" 2) Przygotowanie, dostarczenie i wydanie dwudaniowego obiadu (zupa, drugie danie) z kompotem dla łącznie 180 osób dorosłych, uczestników Projektu „Doradcy do spraw zdrowienia” Wymienione w pkt 1 i 2 posiłki będą realizowane 60-krotnie ( podczas 6-ciu edycji Kursu, każdorazowo dla 30 uczestników kursu ). Cel zamówienia Usługa jest realizowana w ramach projektu „Doradcy do spraw zdrowienia. Wsparcie procesu zdrowienia i aktywizacji społecznej osób z doświadczeniem kryzysu psychicznego” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Jej celem jest zaspokojenie żywieniowych potrzeb uczestników projektu. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest: 1) Przygotowanie, dostarczenie i wydanie posiłku składającego się z kawy, herbaty i ciastek dla łącznie 180 osób dorosłych, uczestników Projektu „Doradcy do spraw zdrowienia” w ramach tzw. "przerwy kawowej" 2) Przygotowanie, dostarczenie i wydanie dwudaniowego obiadu (zupa, drugie danie) z kompotem dla łącznie 180 osób dorosłych, uczestników Projektu „Doradcy do spraw zdrowienia” Wymienione w pkt 1 i 2 posiłki będą realizowane 60 -krotnie.( podczas 6-ciu edycji Kursu każda edycja obejmuje po 10 zjazdów sobotnio-niedzielnych, dla 30-tu osób w każdym dniu). Łącznie usługa obejmie 6 edycji x 10 zjazdów x 30 osób = 1800 posiłków. Posiłki 1) i 2) mają być serwowane na terenie Akademii Pedagogiki Specjalnej każdorazowo dla 30 osób. Termin realizacji zamówienia 30.03.2019- 30.11.2021 r. Szczegółowe terminy zjazdów zostaną podane po podpisaniu umowy z Wykonawcą. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia posiłków w dni, wyznaczone w terminarzu w godzinach uzgodnionych z Kierownikiem Projektu. Jadłospis, zawierający informację na temat wartości kalorycznej posiłków, układany ma być przez Wykonawcę posiadającego uprawnienia dietetyka/technologa żywności itp. Jadłospis będzie dostarczany Zamawiającemu. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i normami bezpieczeństwa zgodnymi ze standardami HACCP. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dostarczał posiłki transportem przystosowanym do przewożenia posiłków, spełniającym określone normy, w specjalistycznych termosach do przewożenia posiłków i opakowaniach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury. Zamawiający wymaga, aby osoby, które będą uczestniczyły w wykonywaniu zamówienia (przygotowujące posiłki oraz rozwożące posiłki i zajmujące się ich wydawaniem) posiadały aktualne orzeczenie lekarskie, niezbędne przy wykonywaniu czynności polegających na kontakcie z żywnością. Zleceniodawca oczekuje, aby Wykonawca usługi posiadał co najmniej 3-letnie doświadczenie w zakresie żywienia zbiorowego. Wykonawca musi posiadać decyzję właściwego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu i o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowego Inspektora Sanitarnego, zgodnie z wymogami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Zamawiający ma prawo zażądać od Wykonawcy przedstawienia decyzji Powiatowego Inspektora Sanitarnego. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |